Powered By Blogger

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΜΕ


Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες η προτροπή να μην ψηφίσουν οι πολίτες τα κόμματα που συγκεντρώνουν ποσοστό λιγότερο του 3%. Προσπαθούν να δικαιολογήσουν τη θέση τους προβάλλοντας μαθηματικούς υπολογισμούς, λέγοντας ότι ευνοούνται τα δύο μεγάλα κόμματα.
Γεννούνται ερωτήματα:
1.       Ποιος ξέρει ποια κόμματα είναι κάτω του 3%;
2.       Ποιος μπορεί ή δικαιούται να εξαιρέσει ένα κόμμα από την ψηφοφορία με την λογική ότι είναι μικρό;
3.       Μήπως οι ευνοούμενοι από  την όλη κίνηση είναι τα κόμματα της Βουλής (εκτός των πρώτων) που ενδιαφέρονται να εισπράξουν την αγανάκτηση του κόσμου;  Σε αυτή την περίπτωση αντιλαμβανόμαστε και τους αποστολείς του μηνύματος.
Δηλαδή με απλά λόγια μας προτρέπουν να ξαναψηφίσουμε τους ίδιους που μας έφεραν στην σημερινή κατάσταση. Μας λένε ότι τώρα θα αλλάξουν και θα γίνουν καλύτεροι, αλλά γιατί δεν το έκαναν μέχρι τώρα ώστε να μην φτάσουμε στην σημερινή κατάντια; Τα κόμματα της Βουλής όλα ανεξαιρέτως, και αυτά που κυβέρνησαν, και της αντιπολίτευσης, είναι συνένοχα για την σημερινή υποτέλεια των Ελλήνων. Τόσο γι’ αυτά που έκαναν όσο και για τα άλλα που έπρεπε να κάνουν και δεν έκαναν. Το ζητούμενο για τους ψηφοφόρους είναι να στείλουν όλους τους συνενόχους στα σπίτια τους και για όσους στοιχειοθετούνται κατηγορίες στην δικαιοσύνη. Η αντίδραση πρέπει να εκδηλωθεί με ΟΧΙ στο μνημόνιο. ΟΧΙ σε αυτούς που κατέστρεψαν τη χώρα. ΟΧΙ στα κόμματα που διαιωνίζουν και ανέχονται την διαφθορά. ΟΧΙ στα καταχρεωμένα κόμματα της Βουλής που ενώ δεν είναι σε θέση να τακτοποιήσουν τα οικονομικά τους, μας λένε ότι θα λύσουν το οικονομικό πρόβλημα της χώρας.ΟΧΙ στα κόμματα που ξέχασαν τους ανέργους, τους μισθωτούς, και τους συνταξιούχους με τις κουτσουρεμένες αποδοχές αλλά βρίσκουν να μοιραστούν μεταξύ τους προεκλογικά 12 εκατομμύρια ευρώ. Γι’ αυτό είναι συνένοχοι και δεν τους διαχωρίζουμε σε μεγάλους και μικρούς, σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση, γιατί ενώ υπάρχουν χρήματα για τους ίδιους δεν βρίσκουν χρήματα για τους πολίτες αυτής της χώρας. ΟΧΙ σε αυτούς που κατάντησαν τη χώρα σε προτεκτοράτο της Γερμανίας.
Για όλα αυτά τα ΟΧΙ λέμε ΝΑΙ, δώσε την ψήφο σου στο
ψηφοδέλτιο ΟΧΙ
της συνεργασίας της Δημοκρατικής Αναγέννησης του Στέλιου Παπαθεμελή με το Ε.ΠΑ.Μ. του Δημήτρη Καζάκη και των συνεργαζόμενων δημοκρατικών Κινημάτων.

Χαράλαμπος Αργυριάδης

Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου