Powered By Blogger

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Πάνω από 600 πελάτες της ιερόδουλης που "μοίραζε" AIDS έχουν επικοινωνήσει μέχρι στιγμής με το ΚΕΕΛΠΝΟ - Δεν έχουν χρησιμοποιήσει προφυλακτικό και κάποιοι έχουν ήδη βγει θετικοί στον ιό!!!


Απίστευτη εξέλιξη είχε η υπόθεση ενός τυπικού ελέγχου της αστυνομίας και της ΚΕΕΛΠΝΟ σε οίκο ανοχής επί της οδού Φωκαίας αριθ. 22.στην Αθήνα..Οι ειδικοί του ΚΕΕΛΠΝΟ διαπίστωσαν ότι είναι φορέας όταν πραγματοποίησαν το άμεσο τεστ (rapid test) στην νεαρή Ρωσίδα.
Από τις μέχρι στιγμής τελευταίες πληροφορίες.η 22χρονη Ρωσίδα ιερόδουλος Tatiana Bukhtoyarova του Sergei και της Nadeza παραδέχτηκε κατά τη διάρκεια της ανάκρισης πως γνώριζε η ίδια ότι ήταν φορέας του AIDS (είχε εξεταστεί κατά την διάρκεια ταξιδιού της στη Ρωσία) αλλά συνέχιζε να εξασκεί το επάγγελμα της ιερόδουλης χωρίς να λαμβάνει τις απαραίτητες προφυλάξεις.
Για αυτό το λόγο ο εισαγγελέας διέταξε (εισαγγελική εντολή) την ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ δημοσίευση των φωτογραφιών της μαζί με την νέα ανακοίνωση της ΚΕΕΛΠΝΟ για την ανεύρεση . Στην ιερόδουλη ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.
Στην 22χρονη έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, για την παραβίαση της σφράγισης του παράνομου οίκου ανοχής, για διευκόλυνση ακολασίας άλλων και άλλες παραβάσεις της νομοθεσίας που αφορούν τα εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα.

Όπως διέρρευσε από την ΚΕΕΛΠΝΟ...μέχρι στιγμής έχουν επικοινωνήσει με τα γραφεία της πάνω από 600 άτομα τα οποία δήλωσαν πως έκαναν αγοραίο έρωτα μαζί της χωρίς να χρησιμοποιήσουν προφυλακτικό σε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του σεξ μαζί της.
Από αυτούς η συντριπτική πλειοψηφία δεν έχει κάνει ακόμα τις απαραίτητες εξετάσεις. 
Όμως από όλους αυτούς που εκδήλωσαν ενδιαφέρον και εξετάστηκαν -σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που διαρρέουν από την  ΚΕΕΛΠΝΟ - τρία άτομα έχουν βρεθεί θετικοί στο θανατηφόρο ιό HIV και το νούμερο δυστυχώς αναμένεται να αυξηθεί τις επόμενες ώρες.

 Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται η δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών, καθώς και της ποινικής δίωξης που ασκήθηκε σε βάρος της νεαρής Ρωσίδας, έχει στόχο να ενημερώσει όσους άνδρες πήγαν με την συγκεκριμένη γυναίκα να εξεταστούν για AIDS, αλλά και να αποτρέψει τον πανικό σε άλλους που έχουν συνευρεθεί με άλλες ιερόδουλες που μοιάζουν στην 22χρονη Ρωσίδα.

Προστίθεται οτι όποιος θέλει να εξεταστεί ή και να λάβει κατευθύνσεις και οδηγίες από τον αρμόδιο φορέα για τη συγκεκριμένη λοίμωξη μπορεί να καλέσει στις υπηρεσίες του ΚΕΕΛΠΝΟ στα εξής τηλέφωνα:

Τηλεφωνική Γραμμή για το AIDS: 210 72 22 222
Κέντρο Επιχειρήσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ: 210 52 12 054.

Εντύπωση προκαλεί (και έχω λάβει αρκετά μηνύματα για αυτό) το θράσος της Ρωσίδας που ενώ γνωρίζει το κακό που έχει προκαλέσει σε πολλούς νεαρούς -κυρίως Έλληνες- το σατανικό χαμόγελο της μπροστά στη κάμερα της ΕΛ.ΑΣ 
πηγή
ethel-sinadelfos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου