Powered By Blogger

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Το κίνημα των εξωπορτίστας ξαναχτυπά!






Το γνωστό κίνημα των Εξωπορτίστας, που διαδηλώνει ειρηνικά έξω από τις πόρτες των ενόχων του ξεπουλήματος και της διαφθοράς, της πατρίδας μας, θα βρεθεί και πάλι στους δρόμους.Την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011 θα διαδηλώσει έξω από το σπίτι του ξεδιάντροπου αλαζόνα υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ, Χρήστου Παπουτσή.

Σημείο συγκέντρωσης:

Χολαργός , εκκλησία Αγ. Φανερωμένης
Κλειούς 56 (σπίτι Παπουτσή)
Ώρα συγκέντρωσης: 6.30 μμ (απόγευμα)

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ

Είναι ελάχιστη υποχρέωση του καθενός μας να στηρίξουμε την διαμαρτυρία, έξω από τα σπίτια όσων σφετερίστηκαν την εξουσία για να καταληστέψουν τον Ελληνικό λαό και την πατρίδα του.

Πρέπει να τιμωρήσουμε το θράσος του πρώτου μεταδικτατορικού προέδρου της ΕΦΕΕ, που τόλμησε να γίνει αιμοσταγής Υπουργός Δημόσιας Τάξης.
Ειδοποιείστε τους φίλους σας, πάρτε μαζί σας πανώ , ντουντούκες, τύμπανα, Ελληνικές σημαίες και πάμε όλοι μαζί να πούμε στην γειτονιά του πόσο άχρηστος και πόσο φασίστας είναι ο γείτονάς τους.

Συμμετέχουμε όλοι στην διαδήλωση, που σκοπό έχει να φέρει το κόκκινο χρώμα της ντροπής, στα μούτρα των ενόχων για την καταστροφή που έφεραν στον τόπο μας, ως δυνάστες και κατοχικοί συνεργάτες.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΚΚΟΜΑΤΙΣΤΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΟΘΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΠΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ!

ΑΣ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΒΡΟΝΤΕΡΑ:
ΣΥΝΕΡΓΟΙ! ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!

Υ.Γ. Το κίνημα των Εξωπορτίστας, είναι αδέσμευτο και ανεξάρτητο λαϊκό κίνημα,
πέρα από κόμματα και ιδεολογικές αποχρώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου