Powered By Blogger

Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Διαδήλωση Εξωπορτιστας 07-07-2011.


Την πέμπτη 07 -07-2011 οι εξωπορτίστας μαζεύτηκαν έξω από το σπίτι του Παπουτσή ο οποίος είχε φροντίσει να εξαφανιστεί από προσώπου γης. Η φωτογραφία αφορά ένα πλακάτ που μας υπενθυμίζει της επιθέσεις των κρατικοδίαιτων παρακρατικών εναντίον του λαού.
Την νύφη την πλήρωσαν οι…γείτονες του οι οποίοι εγκλωβίστηκαν μέσα στα σπίτια τους από τα ΜΑΤ και οι θαμώνες στις γύρω καφετέριες οι οποίοι εισέπραξαν από τους εξωπορτίστας το σύνθημα «Ελλάς Ελλήνων βολεμένων»!!! Μετά από δύο ώρες οι συγκεντρωμένοι αποχώρησαν με πορεία προς το σταθμό του Μετρό Χολαργού με προορισμό το σύνταγμα. Σε όλη την διάρκεια της πορείας- ακόμα και μέσα στο συρμό- ο παλμός ήταν δυναμικός και τα συνθήματα δεν έπαψαν να ακούγονται.
ΥΓ: Ο Παπουτσής είχε απειλήσει τον λαό με την εξής δήλωση:«έχουν σκεφτεί τι θα γίνει αν εμείς ζητήσουμε από τους ψηφοφόρους μας να επιβεβαιώσουν την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μας;» υπονοώντας με νόημα ότι η κυβέρνηση θα στείλει τους τραμπούκους της για να καταστείλει τον αγανακτισμένο λαό.  Οι εξωπορτίστας δεν «μάσησαν» από τις απειλές Παπουτσή για χρήση ΠΑΣΟΚικών τραμπούκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου