Powered By Blogger

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: «ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ Ο ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ». ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΡΩΣΙΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΑΝΤΑ «ΒΑΘΙΑ» ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

rosos-dolofonos2

—Τρομακτικά σενάρια από την ανάλυση του ΒΙΝΤΕΟ της ανθρωποθυσίας
-«Ούτε μια σταγόνα ΑΙΜΑ στο σώμα του νεκρού  Ανδρέι Καρλόβ. Δεν είναι ΠΕΡΙΕΡΓΟ;»
-Ψυχρός και ήρεμος o δράστης, γυρνούσε σαν τον γύπα γύρω από το θύμα , πριν τον σκοτώσει»
Έντεκα φορές πυροβόλησε ο ισλαμιστής τούρκος αστυνομικός δράστης προς τον ρώσο πρέσβη σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας. Από τις έντεκα φορές οι εννέα ήταν εύστοχες. Το όπλο που χρησιμοποίησε ο δράστης είναι προδιαγραφών του ΝΑΤΟ μάρκας Canik διαμετρήματος 9 επί 19. Ο δράστης Μεβλούτ Μερτ Αλτινμπάς επί  2,5 χρόνια ήταν διευθυντής τμήματος της αστυνομικής άμεσης δράσης ασφαλείας στην Άγκυρα. Μάλιστα, ανήμερα της επίθεσης ο ίδιος, δήλωσε ασθένεια στην δουλειά του, ενώ υποσχέθηκε στους ανώτερούς του να προσκομίσει διάγνωση γιατρού για να δικαιολογήσει την απουσία του, σύμφωνα με το Reuters.
Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας, ο «αδελφός ισλαμιστής» Αλτιντάς τηλεφώνησε στην υπηρεσία του, στη μονάδα αντιμετώπισης ταραχών της Άγκυρας, δήλωσε ότι δεν αισθανόταν καλά, θα απουσίαζε και ότι θα έφερνε ένα σημείωμα γιατρού μόλις επέστρεφε στην εργασία του, σύμφωνα με τον αξιωματικό. Ο ίδιος, αν και διέμενε σε ένα διαμέρισμα στη συνοικία Ντεμετεβλέρ στα περίχωρα της Άγκυρας, πέρασε τη νύχτα πριν από την επίθεση σε ένα ξενοδοχείο στην καρδιά της τουρκικής πρωτεύουσας, κοντά στη γκαλερί. Επιπλέον, μια πηγή προσκείμενη στη διεύθυνση της γκαλερί ανέφερε ότι ο Αλτιντάς είχε εντοπιστεί στην έκθεση την ημέρα των εγκαινίων, την Παρασκευή πριν από την επίθεση.
Υπέρ του Ερνογάν o δολοφόνος του Ρώσου πρέσβη!
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο δολοφόνος του ρώσου πρέσβη είχε διατελέσει στη φρουρά του σουλτάνου, ενώ τον συνόδεψε σε ταξίδια τουλάχιστον δύο φορές. Μάλιστα, σύμφωνα με την Jerusalim Post, ο δράστης κατηγορείται για συμμετοχή στο αποτυχημένο πραξικόπημα κατά του προέδρου του Ερντογάν, τον περασμένο Ιούλιο, παρά το γεγονός ότι είχε πάρει άδεια από την υπηρεσία του δύο μέρες μετά.  Ο ίδιος προέρχεται από κοσμική οικογένεια και σύμφωνα με τα ξένα μέσα ο δολοφόνος είχε αποσπασθεί  από την υπηρεσία του στο Ντιγιαρμπακίρ. Και παρόλο που ο δράστης φέρεται να είναι «υποστηρικτής του Γκιουλέν» φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου τον απεικονίζει να είναι χέρι – χέρι με τον Ερντογάν. Άλλωστε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ισλαμιστής δράστης, μπήκε στην έκθεση ζωγραφικής με αυθεντική ταυτότητα, αυτή της ερντογανικής φρουράς.
karlov
Νεκρός Ρώσος διπλωμάτης λίγο μετά τη δολοφονία του πρέσβη στην Άγκυρα
Λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα, ένας ακόμα Ρώσος διπλωμάτης βρέθηκε νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι στη Μόσχα. Σύμφωνα με την «Daily Mirror», το πτώμα του Πετρ Πολσικόφ εντοπίστηκε στο διαμέρισμά του στην περιοχή της Μόσχας Μπαλακλάφσκι. O 56χρονος Ρώσος διπλωμάτης πυροβολήθηκε και υπέκυψε στα τραύματά του. Στο μπάνιο του 56χρονου άνδρα και συγκεκριμένα κάτω από το νεροχύτη, βρέθηκε ένα όπλο, όπως ανέφερε το ρωσικό δίκτυο «Ren TV».


11 σφαίρες και ούτε μια κηλίδα αίμα…
Δεν άργησαν να βγουν αρκετές θεωρίες συνωμοσίας για τη δολοφονία του ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα. Χρήστες του διαδικτύου και αρκετοί συνωμοσιολόγοι βλέποντας τα καρέ της επίθεσης κάνουν λόγο για μια ύποπτη υπόθεση δολοφονίας, καθώς ο ρώσος πρέσβης παρόλο που πυροβολείται δεν αιμορραγεί! Οι εννέα σφαίρες που τον χτύπησαν ενώ θα έπρεπε να έχουν βάψει κόκκινο το πάτωμα και τους τοίχους, δείχνουν να μην έχουν «χτυπήσει» κανέναν. Δε θα έπρεπε με τόσες σφαίρες να υπάρχει τουλάχιστον μια λίμνη αίματος, διερωτώνται πολλοί…
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου