Powered By Blogger

Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΣΛΑΒΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΡΝΟΥΝ ΙΕΡΕΙΣ. ΟΧΙ, ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ. ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΙΑ ΔΕ ΜΑΣ ΛΥΠΑΤΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ; (NEEΣ ΕΙΚΟΝΕΣ&ΒΙΝΤΕΟ)

sioviet-berlin1
Σάλο έχει προκαλέσει η πρωτόγνωρη ενέργεια αναρχικών που το πρωί της Κυριακής έκαναν εισβολή στον Ιερό Ναό του Γρηγορίου Παλαμά, στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης.
a1
Οι αντιεξουσιαστές διέκοψαν την Λειτουργία στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης και πέταξαν φυλλάδια, που έγραφαν συνθήματα κατά των εκκενώσεων των υπό κατάληψη κτιρίων της Θεσσαλονίκης από πρόσφυγες και μετανάστες.
a2
Έντρομοι οι πιστοί έφυγαν από την εκκλησία καταφεύγοντας στον προαύλιο χώρο.
Μάλιστα ένας από τους ιερείς κατήγγειλε πως οι αντιεξουσιαστές του επιτέθηκαν, τον χτύπησαν και τον πέταξαν στα στασίδια!
Άμεση ήταν η αντίδραση της Αστυνομίας καθώς άντρες των ΜΑΤ έφτασαν γρήγορα στην Μητρόπολη.
a3
Περισσότερες από 20 προσαγωγές έκαναν οι άντρες των ΜΑΤ, μετά την εισβολή ομάδας αντιεξουσιαστών στον Ιερό Ναό του Γρηγορίου Παλαμά, στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης.
ekklisia-katsapliades1
Άνθιμος: «Τέτοια πράγματα δεν έχουν γίνει ποτέ στην Ελλάδα»
«Τέτοια πράγματα δεν έχουν γίνει ποτέ στην Ελλάδα», δήλωσε ο Μητροπολίτης Άνθιμος, σχολιάζοντας την έφοδο των αντιεξουσιαστών στον Ιερό Ναό του Γρηγορίου Παλαμά, στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, νωρίς το πρωί.
a4
Ο Μητροπολίτης Άνθιμος ενημερώθηκε για το συμβάν ενώ βρισκόταν στον άμβωνα του ιερού ναού του Σωτήρος, όπου λειτουργούσε.
Aπό τη στιγμή που η κοινωνία δείχνει ανοχή στους αλήτες και στους κατσαπλιάδες, θα γίνουν και χειρότερα.
Να τα αναμένετε. 


 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου