Powered By Blogger

Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ: ΑΝΑΛΑΒΑΜΕ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ. ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΕΚΡΟ Η ΖΩΝΤΑΝΟ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ) – ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

PRAKS1

Τελευταίες πληροφορίες από το τουρκικό πρακτορείο «Ανατολή»
– Πυροβολισμοί στο αρχηγείο της Κωνσταντινούπολης
– Κρατούνται όμηροι στο στρατηγείο της Αγκυρας. Μεταξύ αυτών και ο αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων
Ο στρατός έχει καταλάβει την κρατική τηλεόραση
Εδώ και λίγα λεπτά ο στρατός έχει καταλάβει την κρατική τηλεόραση. Από τη στιγμή που έγινε αυτό η κρατική τηλεόραση παίζει συνέχεια το ίδιο δελτίο καιρό.
Αναμένεται διάγγελμα Ερντογάν
tourkia-praxikopima
Ο άφαντος μέχρι τώρα Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερτντογάν αλλά σύμφωνα με πληροφορίες από λεπτό σε λεπτό αναμένεται διάγγελμα όπως μεταδίδει το Stratfor.

konstanti1konstanti2

«Για να διατηρηθεί η δημοκρατική τάξη και να προστατευθούν τα ανθρώπινα δικαιώματα» όπως ανακοίνωσε – Το Reuters μετέδωσε ότι ο στρατός έχει καταλάβει και το αεροδρόμιο «Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης, ενώ επέβαλε «μαύρο» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Την κατάληψη της εξουσίας στη χώρα ανακοίνωσε ο τουρκικός στρατός, λίγη μόλις ώρα μετά την είδηση ότι στρατιωτικό πραξικόπημα βρίσκεται σε εξέλιξη στη χώρα.
Όπως μετέδωσε το πρακτορείο Reuters, ο στρατός είπε ότι έχει αναλάβει την εξουσία στη χώρα, για να διατηρηθεί η δημοκρατική τάξη και να προστατευθύν τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Ο στρατός έκλεισε την κρατική τηλεόραση, καθώς και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter και YouTube).
Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι ο στρατός έχει καταλάβει το αεροδρόμιο «Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης, ενώ δύο γέφυρες στον Βόσπορο έχουν κλείσει και τανκς έχουν βγει στους δρόμους.
Παράλληλα, στρατιωτικά αεροσκάφη και ελικόπτερα πραγματοποιούν χαμηλές πτήσεις.
Το ρεπορτάζ του CNN Turk
Πρόκειται για μια στρατιωτική επιχείρηση που δεν έχει άδεια, δεν ξέρουμε αν είναι πραξικόπημα και αν είναι ποιες δυνάμεις το πραγματοποιούν.
Άνθρωποι του πρωθυπουργού, ανέφεραν ότι σύμφωνα με πηγές ο στρατός δηλώνει ότι έχει πάρει τον έλεγχο της χώρας.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
Aπόπειρα στρατιωτικού πραξικοπήματος,αυτή την ώρα στη Τουρκία όπως μεταδίδει το Russian Today.
Πυροβολισμοί ακούστηκαν στην Άγκυρα, ενώ στρατιωτικά αεροσκάφη και ελικόπτερα πραγματοποιούν πτήσεις
Συναγερμός σήμανε πριν από λίγη ώρα στην Τουρκία όπου έκλεισαν για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους δύο γέφυρες στον Βόσπορο.
cnbjaxewgaafjjl
STRATOS2
tourkia_699_355
Πυροβολισμοί ακούστηκαν στην Άγκυρα, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα του πρακτορείου ειδήσεων Reuters, ο οποίος μετέδωσε πως στρατιωτικά αεροσκάφη και ελικόπτερα πραγματοποιούν πτήσεις πάνω από την πρωτεύουσα της Τουρκίας.
Στρατιωτικά ελικόπτερα πετούν πάνω από τον τουρκικό ουρανό, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως στρατιωτικά οχήματα βρίσκονται στους δρόμους της πόλης.
Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, δύο είναι τα σενάρια: είτε οι μυστικές υπηρεσίες έχουν ξεκινήσει επιχείρηση για επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα, είτε πρόκειται για πραξικόπημα

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου