Powered By Blogger

Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

ΤΕΛΟΣ ΤΑ «ΔΙΦΡΑΓΚΑ» ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ. ΟΙ ΜΑΝΙΑΤΕΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΙ ΕΙΠΑΝ «ΟΧΙ» ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΔΙΨΗΦΙΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ: «Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ» (ΒΙΝΤΕΟ)

mixaloliakos12

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος για εκλογικό νόμο:”Η Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως δεν στήριξε και την Νέα Δημοκρατία” 
Αποκλείεται το ενδεχόμενο ψήφισης του εκλογικού νομοσχεδίου με τουλάχιστον 200 βουλευτές, καθώς η Χρυσή Αυγή δήλωσε ότι θα απέχει από την σχετική ψηφοφορία. Με τον τρόπο αυτό, υπέρ της κατάργησης του μπόνους των 50 εδρών συγκεντρώνονται 179 βουλευτές από ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΚΚΕ και Ένωση Κεντρώων, καθώς και ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, αλλά και ο κ. Θανάσης Θεοχαρόπουλος.
Κατά τάσσονται οι 102 βουλευτές από ΝΔ, Δημοκρατική Συμπαράταξη, Ποτάμι και οι ανεξάρτητοι βουλευτές Χάρης Θεοχάρης και Λεωνίδας Γρηγοράκος, ενώ ο κ. Στάθης Παναγούλης θα δηλώσει «παρών».
Υπενθυμίζεται ότι για να ισχύσουν άμεσα οι διατάξεις, πρέπει να ψηφιστούν από τουλάχιστον 200 βουλευτές.
Πρακτικά, από τις ερχόμενες εκλογές θα ισχύσει η ρύθμιση για την ψήφο στα 17 έτη.
Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος δήλωσε από το περιστύλιο της Βουλής για τον εκλογικό νόμο:
«Η Χρυσή Αυγή το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών δεν πρόκειται να στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ όπως δεν στήριξε και την Νέα Δημοκρατία.
Δεν πρόκειται να ψηφίσει τον νόμο του ΣΥΡΙΖΑ, όπως δεν ψήφισε και για Πρόεδρο της Δημοκρατίας την επιλογή της Νέας Δημοκρατίας.
Είναι ένα κίνημα εθνικιστικό στην υπηρεσία του Ελληνικού Λαού και μόνο!».



 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου