Αναλυτικά: 
Είναι τυχαία η δολοφονία των δύο παιδιών, αυτή την χρονική περίοδο;
"Η επίσκεψη του Ρώσου υπουργού εξωτερικών και το θερμό κλίμα το οποίο υπήρξε που προσδιορίζει ότι κάτι θετικό πάει να γίνει προς αυτήν την κατεύθυνση – κάτι που εγώ κυνηγώ εδώ και πάρα πολλά χρόνια- κάποιους μάλλον τους ενόχλησε"
Βλέπω και ένα ψιλό πανικό στην κυβέρνηση που φαίνεται ότι και εκείνη θέλει υπεύθυνη τη Σέχτα, γιατί φοβούνται την άλλη πλευρά.
Επίκειται εσωτερική αλλαγή
"Είχα πει από τις 8 Αυγούστου ότι οι Αμερικανοί ειδοποίησαν τον κ. Σαμαρά να ετοιμάσει βαλίτσες. Νομίζω ότι επίκειται εσωτερική αλλαγή. Και αυτό θα εξαρτηθεί από την επίσκεψη του κ. Τσίπρα στο Τέξας που είναι ο νέος «εκλεκτός» των Αμερικανών.Από τον διάδρομο αυτό έχουν περάσει πολλοί, όπως η κ. Μπακογιάννη, ο κ. Αβραμόπουλος, ο κ. Βενιζέλος, η κ. Δαμανάκη, κλπ. Είναι αυτοί που είπαν ΝΑΙ στο σχέδιο Ανάν, που έλεγαν «ΝΑΙ» σε όλα.ώρα και ο κ. Τσίπρας αποφάσισε να παίξει το παιχνίδι των Αμερικανών. Με πολιτική καταγωγή από τον Στάλιν, έχει φτάσει τώρα στην πατρίδα του Λίντον Τζόνσον. Είναι ανέκδοτο το ότι απ’ όλους τους ειδικούς της Ευρώπης, εκλήθη ο κ. Τσίπρας για να πει τις απόψεις του για το μέλλον της Ευρώπης.