Powered By Blogger

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. ΑΘΛΙΑ, ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΘΛΙΩΝ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ο ΕΒΡΕΝ ΔΕΔΕ ΤΗΣ AZILINKA ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΓΩΓΗ ΣΤΗ...ΔΗΜΑΡ!

Μπράβο στην Θάλεια Δραγώνα αλλά και στην Άννα Φραγουδάκη που ανέλαβαν όλη την ευθύνη της εκδήλωσης και αποστόμωσαν τους εγκάθετους της Άγκυρας!
ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΖΙΛΙΝΚΑ;
*Τουρκικά ήθελε να μιλήσει ο Εβρέν Δεδέ, αλλά το ανακοίνωσε (!) όταν έφτασε στην αίθουσα για να πάρει τη θέση του στο πάνελ ως ομιλητής και ήδη είχε γίνει ο προγραμματισμός της πρώτης μέρα! Ανεψιός του έτερου...Δεδέ ο Εβρέν!

 
ΑΠΑΙΤΕΙ 35.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΜΩΝΑ!
*Το πιο ωραίο απ' όλα! Δημιουργήθηκε "κλίμα" εξαιτίας της συμπεριφοράς του Εβρέν Δεδέ που βρήκε αυτόκλητο...συνήγορο τον Ιλχάν της ΔΗΜΑΡ, που βρίσκεται στα δικαστήρία με την AZILINKA που έκανε αγωγή στον Δάμωνα Δαμιανό! 
 ......

Θα πρέπει να τα είπε πολύ καλά στη Κομοτηνή ο κ.Γιώργος Καλαντζής, Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων, Υπουργείο Παιδείας. Τουλάχιστον αυτό το συμπέρασμα βγάζει εύκολα κανείς, διαβάζοντας την επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του η Τουρκόφωνη εφημερίδα «Μπιρλίκ»» (23/11/2013), επειδή αξίωσε οι εισηγήσεις να γίνουν από τους εισηγητές στην Ελληνική γλώσσα σε εκδήλωση που έγινε στη Κομοτηνή την Παρασκευή με θέμα «Η Συνθήκη της Λωζάννης 90 χρόνια μετά: οι μειονοτικές ρυθμίσεις".
Ποια ήταν η εκδήλωση: Το πρόγραμμα λοιπόν Εκπαίδευσης των Παιδιών της Μουσουλμανικής Μειονότητας στη Θράκη και το ΕΛΙΑΜΕΠ  (επικεφαλής οι:Θάλεια Δραγώνα και Άννα Φραγουδάκη), οργάνωσαν συνέδριο στις 22 και 23 Νοεμβρίου 2013 στην Κομοτηνή, με θέμα: Η Συνθήκη της Λωζάννης 90 χρόνια μετά: οι μειονοτικές ρυθμίσεις".
Μάλιστα πριν αυτή γίνει, η εκδήλωση προβλήθηκε ιδιαίτερα από τον υποτιθέμενο αριστερό και προοδευτικό τύπο που τόνιζε ότι «οι συμμετοχές και οι ομιλίες που θα υπάρξουν προξενούν εντύπωση καθώς για πρώτη φορά, άνθρωποι της πλειονότητας και της μειονότητας θα συμμετάσχουν σε μια τέτοια συζήτηση καθώς υπάρχουν βουλευτές, πρώην υπουργοί και, γενικότερα, όλη η ηγεσία των κοινοτήτων της περιοχής. 
«ΤΑΠΕΙΝΩΣΕ» ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ Π ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ  ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΗΣΑΓΚΥΡΑΣ!
  Σύμφωνα λοιπόν με την Τουρκόφωνη εφημερίδα Μπιρλίκ, «Στην εκδήλωση με τίτλο «Η συνθήκη της Λοζάνης 90 χρόνια μετά¨ που πραγματοποιείται στο κτίριο της νομαρχίας, δεν φτάνει που άρχισε και όπως φάνηκε τίποτε δεν έχει αλλάξει, ξέσπασε και ¨κρίση τουρκικών¨ και ακολούθως ο Καλατζής στην ομιλία του βομβάρδισε την μειονότητα και την Τουρκία, και αντιλαμβανόμενος την πορεία της εκδήλωσης, την εγκατέλειψε», έγραψε χαρακτηριστικά η Μπιρλίκ, σχολιάζοντας με έμφαση: .
.»Η πρώτη μέρα της εκδήλωσης σφραγίστηκε από την ομιλία του Γενικού Γραμματέα Θρησκευμάτων του Υπουργείου Παιδείας Γιώργος Καλαντζή. Ουσιαστικά το φυτίλι αυτών που θα γινόταν το άναψε με την ομιλία του εδώ ο Καλαντζής.
Για πρώτη φορά οι άνθρωποι της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκηςταπεινώθηκαν τόσο ξεκάθαρα. Ο Καλαντζής επιτέθηκε στους εκλεγμένους μουφτήδες και επιτέθηκε και στην Τουρκία. Όταν ο Γενικός Διευθυντής Έκδοσης της εφημερίδας Μπιρλίκ Ιλχάν Ταχσίν τον ρώτησε ¨Πότε θα καλέσετε σε εκδηλώσεις τους εκλεγμένους μουφτήδες ;¨, χρησιμοποίησε την φράση¨ούτε εξελέγησαν, ούτε μουφτήδες είναι¨.
Εν ολίγοις, ο Καλαντζής οργισμένος είπε βαριές κουβέντες και για μια ακόμη φορά φανέρωσε την οπτική γωνία του ελληνικού κράτους για την μειονότητα.
Διάβασε τα ¨μαύρα¨ στο λευκό χαρτί που έφερε μαζί του από την Αθήνα και τα διέλυσε όλα!».
Ο Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων του Υπουργείου Παιδείας Γιώργος Καλαντζής διαφώνησε έντονα στο να κάνει ο δημοσιογράφος-ομιλητής Εβρέν Ντεντέ  την ομιλία του στα Τουρκικά!!! (περιοδικό Azinlika), που έχει κατηγορηθεί από Ιλχάν και Δάμωνα της ΔΗΜΑΡ Κομοτηνής ως φερέφωνο του Υπουργείου Εξωτερικών!!!).
Τότε ο πολιτευτής Ιλχάν Αχμέτ (και υποτίθεται κατήογορος του Εβρέν Ντεντέ με τον οποίο η ΔΗΜΑΡ βρίσκεται στα δικαστήρια!!!) εγκατέλειψε την εκδήλωση και δημοσίευσε μια ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει το περιστατικό κια τον Καλατζή!!!. Ο πρώην βουλευτής Μουσταφά Μουσταφά (ΣΥΡΙΖΑ)  επίσης εξοργίστηκε, και ανέφερε πως αυτά που ειπώθηκαν είναι απαράδεκτα και ότι αυτά που ακούστηκαν στην εκδήλωση είναι μακριά από την λογική ενός σοβαρού κράτους.
Η Σιμπέλ Μουσταφάογλου ανέφερε πως αυτό που αναφέρθηκε από ομιλητές πως η Τουρκάλα της Δυτικής Θράκης καταπιέζεται δεν αντανακλά την αλήθεια και αποτελεί και μια προσβολή ενάντια στην μειονότητα.
.....
ΤΟΥΣ «ΤΑΠΩΣΕ Η ΘΑΛΕΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ!!!
   Αυτή ωστόσο με την οποία μπορεί να διαφωνούμε, αλλά αυτή τη φορά μίλησε μέσα από την ελληνική της ψυχή, ήταν η Θάλεια Δραγώνα!!!
   Όταν λοιπόν έγινε ερώτηση για ποιο λόγο δεν επετράπη στον δημοσιογράφο Εβρέν Ντεντέ να μιλήσει στα τουρκικά και ζητήθηκε να ξεκαθαριστεί το θέμα, η Θάλεια Δραγώνα θαρραλέα πήρε το μικρόφωνο και ανέφερε ευθέως, «αναλαμβάνουμε ως οργανωτές την ευθύνη. Είναι κάτι που δεν οφείλεται σε τρίτους αλλά ήταν δική μας απόφαση!» 
Η ξεκάθαρη θέση λοιπόν της Δραγώνα ήταν τέτοια που στη κυριολεξία αποστόμωσε όλους τους εγκάθετους που επίτηδες προσπαθούσαν να προκαλέσουν θέμα, ενώ σημειώνουμε ότι η εκδήλωση συνεχίστηκε κανονικά καθώς ο Εβρέν Δεδέ έκανε κανονικά την εισήγησή του με θέμα:  «Πώς βλέπει η μειονότητα την εφαρμογή του Ισλαμικού Θρησκευτικού Δικαίου;"
Μπράβο και στην Δραγώνα αλλά και στην Φραγουδάκη.
 ΔΗΛΩΣΗ ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ
Posted on Νοεμβρίου 23rd, 2013
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
7830910
Κομοτηνή 22-11-2013
Θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω ότι αποδέχθηκα πρόσκληση των επικεφαλής του προγράμματος εκπαίδευσης μουσουλμανοπαίδων κ.κ. Άννας Φραγκουδάκη και Θάλειας Δραγώνα προκειμένου να συμμετάσχω ως ομιλητής στο συνέδριο με αφορμή τη συμπλήρωση 90 χρόνων από την υπογραφή της Συνθήκης της Λωζάνης που πραγματοποιείται από σήμερα το μεσημέρι στην Κομοτηνή και ειδικότερα στην πρωϊνή συνεδρία του Σαββάτου με θέμα τις κοινωνικές και πολιτικές επιπτώσεις στην μειονότητα της Δυτικής Θράκης από την υπογραφή της Συνθήκης της Λωζάνης.
Μετά όμως από την ουσιαστική απαγόρευση από την πλευρά των διοργανωτών στον ομιλητή-δημοσιογράφο Εβρέν Δεδέ να μιλήσει στην τουρκική γλώσσα, γεγονός που συνιστά αυταπόδεικτη καταπάτηση συνταγματικά κατοχυρωμένων θεμελιωδών δικαιωμάτων και γελοιοποίηση του πνεύματος και του γράμματος της ίδιας της Συνθήκης της Λωζάνης για την οποία θα συζητούσαμε σε αυτό το συνέδριο, δηλώνω ότι
α) καταγγέλλω την απαράδεκτη, ανοίκεια και προσβλητική έναντι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, συμπεριφορά των διοργανωτών και
β) διαχωρίζοντας την θέση από ό,τι συνέβη, δεν δύναμαι πλέον να συμμετάσχω ως ομιλητής στην αυριανή πρωινή συνεδρία.
Με τιμή
Αχμέτ Ιλχάν
 Δικηγόρος, τέως βουλευτής
Facebook 22/11/2013
Η ΔΗΜΑΡ ΡΟΔΟΠΗΣ «ΓΛΥΦΕΙ»ΤΟΝ ΕΒΡΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΑΜΩΝΑ;

 Πολιτικοί κύκλοι πάντως σχολίαζαν με έμφαση ότι πολύ πιθανόν οπολιτευτής της ΔΗΜΑΡ Αμέτ Ιλχάν με την δήλωσή του αυτή, να ήθελε στην ουσία να..... «γλείψει (!;) τον Εβρέν Δεδέ του AZINLIKA ώστε να αποσύρει την αγωγή που κατάθεσε κατά του πολιτευτή της ΔΗΜΑΡ Ροδόπης Δάμωνα Δαμιανού για συκοφαντική δυσφήμηση, επιζητώνταςχρηματική αποζημίωση 35.000 Ευρώ! Αλήθεια ή ψέματα, γνωρίζει καλύτερα ο Ιλχάν, αλλά να ξαφνικά να «υπερασπίζεσαι» αυτόν που κάνει αγωγή σε υποψήφιο βουλευτή της ΔΗΜΑΡ;;;
Δεν ξέρουμε αν αυτό είναι αληθές ή όχι, αλλά η περίεργη «αντίδραση» κάποιων μειονοτικών παραγόντων στην εκδήλωση της Παρασκευής και μάλιστα για τον  Εβρέν που στην ουσία ήθελε να τους..."πείσει" για την "Τουρκικότητά" του επειδή αφήνουν αιχμές σε βάρος του θεωρώντας τον συνεργάτη του Υπουργείου Εξωτερικών εκτός απο μειδιάματα προκαλεί και πολλές απορίες....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου