Powered By Blogger

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Όμορφο βίντεο από την Περιφέρεια Κρήτης για τον κορωνοϊό: «Μένουμε σπίτι για τους ανθρώπους που αγαπάμε!»

Όμορφο βίντεο από την Περιφέρεια Κρήτης για τον κορωνοϊό: «Μένουμε σπίτι για τους ανθρώπους που αγαπάμε!»Ένα κοινωνικό μήνυμα βιντεοσκόπησε η Περιφέρεια Κρήτης και ο περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης.
Η μικρή πρωταγωνίστρια Κατερίνα Λαμπράκη φαίνεται στο βίντεο να μιλά με την αγαπημένη της γιαγιά στο τηλέφωνο και να μοιράζεται ένα… μυστικό μαζί της το οποίο αφορά τον κορωνοϊό.
«Γιαγιά να σου πω ένα μυστικό; Παίζουμε κρυφτό, μας ψάχνει του κορόνα ο γιος. Μου είπε η μαμά ότι αν κερδίσουμε, θα μείνω σπίτι σου όλο το καλοκαίρι! Μη το πεις σε κανέναν… Μείνε και εσύ σπίτι μέχρι να σου πω… Σ’ αγαπάω γιαγιά!» ακούγεται να λέει η χαριτωμένη πρωταγωνίστρια.
«Αυτές τις ώρες, το καθήκον της ατομικής ευθύνης είναι κρισιμότερο. Όλοι μαζί, από τη μια άκρη της Κρήτης ως την άλλη, προστατεύοντας τον εαυτό μας και τους γύρω μας, χτίζουμε ένα μεγάλο δίχτυ προστασίας. Ως Περιφέρεια Κρήτης ακολουθούμε τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων για την πρόληψη και τον περιορισμό του COVID-19» δηλώνει ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης στη λεζάντα του βίντεο όπου πρωταγωνίστρια είναι η μικρή Κατερίνα Λαμπράκη.
Το βίντεο επιμελήθηκε η ομάδα του Ημιμαραθωνίου Κρήτης με σενάριο του Γιώργου Αλεβυζάκη και εκτέλεση παραγωγής του Αλέξανδρου Χατζηπαναγιώτη.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου