Powered By Blogger

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Έσκασε τώρα: Δικαιώθηκε ο Κασιδιάρης...

kasidiaris
 Το Συμβούλιο Εφετών αποδέχτηκε την εισαγγελική πρόταση και απαλλάσσει οριστικά τον Ηλία Κασιδιάρη από τις κακουργηματικές κατηγορίες για την υπόθεση Μπαλτάκου. Ο εισαγγελέας είχε εισηγηθεί να μην κάτσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τη συνομιλία που είχε με τον πρώην γ.γ της κυβέρνησης της Ν.Δ. επί πρωθυπουργίας Αντώνη Σαμαρά, Τάκη Μπαλτάκο.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης σχολίασε την απόφαση του Συμβουλίου Εφετών με ένα άρθρο που ανέβασε στο διαδίκτυο: "Πριν από 18 μήνες - όταν η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Κουτζαμάνη απειλούσε με φυλακίσεις όποιον αποκάλυπτε στοιχεία για την επίορκη συμμορία Σαμαρά - είχα δηλώσει στο περιστύλιο της βουλής πώς ο Αγώνας μας ενάντια στα κυκλώματα που λυμαίνονται την Δικαιοσύνη θα φτάσει μέχρι το τέλος. Και «τέλος» σημαίνει πως κάθε απόστημα θα σπάσει και οι σκευωροί σε βάρος της Χρυσής Αυγής και της Λαϊκής Κυριαρχίας θα πάνε στη φυλακή. Αμέσως μετά τη δήλωση αυτή ασκήθηκε δίωξη σε βάρος μου για δύο κακουργήματα. Λίγο αργότερα οδηγήθηκα στις φυλακές, με ένα κατηγορητήριο – παρωδία, που ένα χρόνο αργότερα το αρμόδιο Συμβούλιο Εφετών απεφάνθη ότι δεν επαρκούσε για να δικαιολογήσει την προσωρινή μου κράτηση!
Από τότε μέχρι σήμερα άλλαξαν πολλά στην δημόσια ζωή της χώρας. Η κυβέρνηση Σαμαρά έπεσε και το παραδικαστικό κύκλωμα που είχε στηθεί με πρωτεργάτη τον Μπάμπη Αθανασίου και τον εισαγγελέα Ντογιάκο («παναθηναϊκάκια») πνέει τα λοίσθια. Η κυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ δεν διαθέτει ανάλογο κύκλωμα στον χώρο της Δικαιοσύνης. Φυσικό επακόλουθο των παραπάνω γεγονότων, η σημερινή απόφαση του Συμβουλίου Εφετών, που με απαλλάσσει οριστικά και αμετάκλητα από τις δύο κακουργηματικές κατηγορίες για το βίντεο Μπαλτάκου (σημειώστε ότι για πρώτη φορά στα χρονικά κατηγορήθηκε πολίτης – και μάλιστα εκλεγμένο μέλος του κοινοβουλίου – για την αποκάλυψη της Αλήθειας)", σχολίασε μεταξύ άλλων.

 voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου