Powered By Blogger

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Μιχαλολιάκος: Όχι στο μνημόνιο, επιστροφή στην εθνική κυριαρχία και την εθνική παραγωγή - Άνθρωπος των ΗΠΑ ο Tusk

Τοκογλύφοι οι δανειστές - Εκβιαστική η στάση της ΕΚΤ απέναντι στην Ελλάδα, αλλά η κυβέρνηση δεν το κατήγγειλε ποτέ - Ο ΣΥΡΙΖΑ παρέλαβε ένα χάος και δίχως διαγραφή χρέους δεν υπάρχει ελπίδα
Στην πρώτη φορά αριστερό μνημόνιο θα περιλαμβάνεται και ο πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας, κατήγγειλε, λαμβάνοντας τον λόγο στην ολομέλεια της βουλής, ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος.O γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής χαρακτήρισε για μια ακόμη φορά τοκογλύφους τους δανειστές, ενώ καταλόγισε στον Πολωνό πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, D. Tusk, πως είναι άνθρωπος των Αμερικανών.
Έχουμε να κάνουμε με θερινά τμήματα και κατ' επιλογήν βουλευτές για την ψήφιση της αγροτικής φορολογίας, ανέφερε σε άλλο μέρος της ομιλίας του ο κ. Μιχαλολιάκος.
Ο Donald Tusk είναι άνθρωπος των ΗΠΑ, επανέλαβε, για να επισημάνει πως μία ασύντακτη και άτακτη ελληνική χρεοκοπία θα διέλυε τα χρηματιστήρια όλου του κόσμου.
Κανείς πρωθυπουργός δεν ήθελε να τα βάλει με το διεθνές κεφάλαιο, εξήγησε, ενώ αναφερόμενος στην ΕΚΤ χαρακτήρισε εκβιαστική τη στάση της απέναντι στην Ελλάδα, κάτι όμως που, όπως σημείωσε, η κυβέρνηση δεν το κατήγγειλε ποτέ.
Η στάση της ΕΚΤ απέναντι στις ελληνικές τράπεζες συνιστά οικονομική δολοφονία, πρόσθεσε.
Συνεχίζοντας ο Ν. Μιχαλολιάκος αναγνώρισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ παρέλαβε ένα χάος και πως δίχως διαγραφή χρέους δεν υπάρχει ελπίδα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στο μεταίχμιο της ρήξης και του συμβιβασμού και τελικά επέλεξε τον συμβιβασμό, σημείωσε.
Η λύση είναι μία, η επιστροφή στην εθνική παραγωγή, τόνισε, για να επαναλάβει πως η Χρυσή Αυγή λέει όχι στο μνημόνιο.

www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου