Powered By Blogger

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Η Μανταλένα Καϊλή προσκαλεί

Εκ μέρους του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης –Γραφείο Ελλάδας,

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε και να καλύψετε την εκδήλωση για την λήξη του Προγράμματος : «Εθελοντικές Επιστροφές και Επανένταξη Υπηκόων Τρίτων Χωρών - Assisted Voluntary Return and Reintegration for Third Country Nationals to their Country of Origin » , την Παρασκευή 27/6/2014 , 10πμ, στην Αίθουσα Ballroom του Ξενοδοχείου Mεγάλη Βρετανία.
Την εκδήλωση θα χαιρετίσει και ο νέος Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, κ. Βασίλειος Κικίλιας.
Η υλοποίηση του Προγράμματος που ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2014, αποτέλεσε μία από τις μεγαλύτερες προσκλήσεις για το Γραφείο Ελλάδας και των περιφερειακών συνεργατών τους σε περιοχές με αυξημένη άφιξη παράτυπων μεταναστών. Είχαμε να διαχειριστούμε με ασφάλεια τις χιλιάδες μεταναστών οι οποίοι εθελοντικά στρέφονταν σε εμάς με το αίτημα να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Για την ερχόμενη χρονιά, προβλέπεται να συνεχιστεί το Πρόγραμμα αυτό ώστε να επωφεληθούν ακόμα περισσότεροι μετανάστες που βρίσκονται στην χώρα μας, αλλά αδυνατούν αν και επιθυμούν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. το συγκεκριμένο πρόγραμμα υποστηρίζεται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επιστροφής και το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη.
Είναι σημαντικό ωστόσο, να γίνει ευρύτερα γνωστή η δραστηριότητα του Γραφείου μας στην Ελλάδα, το οποίο συστάθηκε και λειτουργεί από το 1952 αλλά και του ΔΟΜ γενικότερα, ο οποίος ως διακρατικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός είναι ο βασικός και εξειδικευμένος συνεργάτης του ΟΗΕ στα θέματα Μετανάστευσης και εκτοπισμού.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον και για τον χρόνο σας,
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση στην διάθεσή σας,
Με εκτίμηση,
Μανταλένα Καϊλή
Υπεύθυνη Επικοινωνίας
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου