Powered By Blogger

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Ρώσος στρατηγός Ivashov: Μετά τον πόλεμο πληροφορίας εναντίον μας, ετοιμάζουν χερσαία και ναυτική στρατιωτικοποίηση της Ουκρανίας


Ο Ρώσος στρατηγός Λεωνίδας Ιβασόφ: "είμαστε σε πόλεμο με την δύση".
Ivashov: «Υποθέτω ότι το Υπουργείο Εξωτερικών καταλαβαίνει ότι είμαστε σε πόλεμο, και ότι ο πόλεμος έχει τους νόμους του. Μετά τον πόλεμο πληροφορίας εναντίον μας, ετοιμάζουν χερσαία και ναυτική στρατιωτικοποίηση της Ουκρανίας. Αυτά που καταστέλλουν στις δικές τους χώρες, ενθαρρύνουν, Ομπάμα και Kerry στο Κίεβο...
Οι ευρωπαίοι ηγέτες διαλύουν παράνομες διαδηλώσεις με κανόνια νερού, ρίχνοντας διαδηλωτές στη φυλακή, ενώ κάνουν ακριβώς το αντίθετο στην περίπτωση της Ουκρανίας. Και στη συνέχεια απειλούν ακόμη και τη Ρωσία. Έτσι βρισκόμαστε στο πλαίσιο του πολέμου της πληροφοριας. "
Ο Ivashov τονίζει επίσης οτι τα πολεμικά πλοία των ΗΠΑ στη Μαύρη Θάλασσα, τα οποία βρίσκονται κοντά στην Ουκρανία. « Στέλνουν πεζοναύτες, και έχουν επίσης αρχίσει να χρησιμοποιούν περισσότερες δεξαμενές στην Ευρώπη ... Μετά τον πόλεμο της πληροφορίας προετοιμάζονται και για τον πόλεμο σε όλα τα άλλα μέτωπα, γη, θαλασσα ενδεχομένως και μέσω του αέρα . " http://larouchepac.com/node/29788

Από το 2004 είναι πλέον γνωστό ότι η Πορτοκαλί Επανάσταση στην Ουκρανία οργανώνεται και χρηματοδοτείται από τις αμερικανικές οργανώσεις The National Endowment for Democracy (NED), Freedom House και απο ποιόν άλλο τον εκατομμυριούχο Σορος με την εταιρία του Open Society.
Ενα κόμμα της αντιπολίτευσης τότε (2004), η Spilna Sprava (Σωστή Πράξη) ήταν μέλος της Open Society του κυρίου Σόρος.

Απο το 2004 φτιάχνονται βίντεο στο you tube για τον προγραμματισμό της παγκόσμιας πολιτικής γνώμης. Η Ουκρανία πρέπει να πέσει στα χέρια την νέας τάξης, γι'αυτό τα βίντεο χρηματοδοτούνται από την NED και αλλες οργανώσεις. Με τις ιδέες του Larry Diamond απο το Stanford University. Ο Diamond είναι μέλος του NED που χρηματοδοτούσαν και από τότε το πιόνι της Ευρώπης, Viktor Yushchenko για να πάρει τα ηνία.
Όπως βέβαια γνωρίζουμε ότι είναι και οι φίλοι του Σαμαράκου και οι υπεύθυνοι για τον ερχομό του μεγαλύτερου οικονομικού φασισμού που θα γνωρίσει ποτέ η υφήλιος αν ο προγραμματισμός του μέσου πολίτη συνεχιστεί.

Η Αμερικάνα Υφυπουργός εξωτερικών, η Victoria Nuland, βεβαίωσε τον Δεκέμβρη του 2013 ότι η Αμερική έχωσε 5 δις για την δημοκρατικοποίηση της Ουκρανίας. Δηλαδή την τοποθέτηση μιας κυβέρνησης made in USA που θα κανει ό,τι της πει το αφεντικό της.
Στο μυστικό τηλεφώνημα της (που βγήκε στην επιφάνεια) στον διπλωμάτη Geoffrey Pyatt στο Κίεβο ειπώθηκε το fuck THE Εurope, και οι πολιτικοί πιόνια που θα ανέβουν στην κυβέρνηση μετά την επανάσταση στο Ουκρανικό πολιτικό πεδίο. Ο διπλωμάτης Pyatt της απάντησε ότι η Ρωσία θα κάνει τα πάντα για να σταματήσει την αλλαγή της κυβέρνησης του Κίεβο.

Η Αμερικάνα Υφυπουργός, σαν κυρία που είναι, είπε συγνώμη για το fuck THE Europe αλλα ΔΕΝ ζήτησε συγγνώμη για την συνωμοσία εναντίον της Ουκρανικής κυβέρνησης και της Ρωσίας.
Στην δυτική Ουκρανία υπάρχει όντως μια απεχθεια εναντιον της κυβερνησης και της πρωην Σοβιετικης ενωσης. Αλλα μαλλον δεν ειναι σε θεση να καταλαβουν τι εστι ΕΕ, ΝΑΤΟ και οικονομικη προπαγανδα. Επισης δεν γνωριζουν το ‘δημοκρατικο’ πολιτικο συστημα και την ρουφιανια του δυτικοευρωπαικου καθεστωτος.

Συγχρόνως τα Αμερικανικά πολεμικα πλοία πλησιάζουν και δένουν την Ρωσία. Στις 11 Φεβρουαρίου, η πρώτη από τις τέσσερις φρεγάτες έφτασε με τo AEGIS αντιπυραυλικó συστήμα στην Ισπανία. Το USS Cook είναι το επόμενο μέρος του σχεδίου βαλλιστικών πυραύλων (Ballistic Missile Defense plan) (BMD), απ'ο,τι λενε προορίζεται ως άμυνα απέναντι στις πυραυλικές επιθέσεις από το Ιράν κατά της Ευρώπης. Η πραγματικότητα μας λέει κάτι άλλο.
Στη Μόσχα βλέπουν το BMD σχέδιο το οποίο είναι ήδη εν μέρει σε λειτουργία στην Πολωνία, τη Βουλγαρία, την Τσεχική Δημοκρατία, την Τουρκία και το Ισραήλ, σαν μια αμερικανική προσπάθεια να εξουδετερώσει το ρωσικό πυρηνικό οπλοστάσιο της. Το Κρεμλίνο ισχυρίζεται, δεδομένου ότι οι ιρανικοί πύραυλοι δεν μπορούν να μεταφέρουν μέχρι τώρα πυρηνικες κεφαλές, ότι προορίζονται γι'αυτούς.

Η Ρωσία φοβάται ότι η αντιπυραυλική ασπίδα στην και γύρω από την Ευρώπη, αποσκοπεί σε μια ξαφνική επίθεση εξουδετέρωσης των πυρηνικών της όπλων. Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους οι Ρώσοι προχωρούν στον εκσυγχρονισμό και την γρήγορη επέκταση των πυρηνικών τους όπλων.
Ο Γερμανο-αμερικανός συγγραφέας και πολιτικός αναλυτής F. William Engdahl αποκαλεί αυτήν την επιδίωξη της Ουάσιγκτον, και την αυτόματη αλλαγή πολιτικής της ΕΕ , απίστευτα ηλίθια. Σύμφωνα με αυτόν: " Ένα πραγμα είναι σαφές ότι η πολιτική της καταστροφής που ακολουθούν, αγνοεί ότι η ρωσική αρκούδα, ακόμα και όταν κοιμάται, κρατά πάντα τα μάτια της ανοιχτά . "
Η δυτική στρατηγική του πολέμου στο Ιράκ, το Αφγανιστάν, τη Λιβύη και τη Συρία, καθώς και η κατασκευή της αντιπυραυλικής ασπίδας θα κορυφωθεί τελικά με τον Τρίτο Παγκοσμιο Πολεμο.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου