Powered By Blogger

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ !!! Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

              Ο Καζάκης σε μια ραδιοφωνική εκπομπή  χείμαρρος αποκαλύπτει το χαμηλό επίπεδο των στελεχών του Σύριζα και την λιγούρα τους για την εξουσία και την έλλειψη πατριωτισμού που τους διακρίνει.
              Τοποθετείται ότι σε μια εθνική καταστροφή ο Σύριζα θα ήταν ιδανικός για εθνική προδοσία από τους κοσμοεξουσιαστές. Η αποδυνάμωση των ενόπλων δυνάμεων θα φέρει την καταστροφή με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με το διεθνισμό που τους διακρίνει.
              Απαισιόδοξος σήμερα ο Καζάκης αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Οι Σαμαροβενιζέλοι καταστρέφουν την Ελλάδα και πασάρουν σαν ελπίδα τον Τσίπρα που θα είναι η καταστροφή.
              Ο αγώνας συνεχίζεται, πρέπει  να ενταχθούμε με τον αγώνα του Δημήτρη Καζάκη με το ΕΠΑΜ. Ο αγώνας είναι διμέτωπος  ενάντια ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ από τη μια και ΣΥΡΙΖΑ από την άλλη.
             Σε περίπτωση που υποχωρήσει ο Καζάκης από τον αγώνα για την ελευθεριά και ανεξαρτησία της Ελλάδας και την επιβίωση των Ελλήνων τότε οι Έλληνες θα πρέπει να συνταχθούν με την φρουρά που πίπτει και δεν παραδίδεται.

ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΕ (web only), 7 Φεβρουαρίου 2014 (#137)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου