Powered By Blogger

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Ρόδος: Βουτιά απελπισίας από καθαρίστρια - Βούτηξε με τα ρούχα και έπιασε το Σταυρό! [βίντεο+φωτο]

rodos theofaneia 6-1-2014Η τελετή του αγιασμού των υδάτων στο λιμάνι του Μαντρακίου στη Ρόδο αποτέλεσε για μια απελπισμένη 50χρονη το...
βήμα για να εκφράσει τη διαμαρτυρία της.
Η Αφροδίτη Βιέννα, μια καθαρίστρια που βρισκόταν δίπλα στην εξέδρα των επισήμων, έπεσε με τα ρούχα στη θάλασσα και έπιασε το Σταυρό που έριξε ο Μητροπολίτης Ρόδου στα παγωμένα νερα.
Η γυναίκα, που όπως αναφέρει η Ροδιακή εργάζεται ως καθαρίστρια στη δημοτική κοινότητα Καλλιθέας, με τον τρόπο αυτό θέλησε να δείξει την απόγνωση και την απελπισία της και ταυτόχρονα να διαμαρτυρηθεί για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ίδια και η οικογένειά της.  
Η 50χρονη που έχει ετοιμοθάνατο άνδρα καρκινοπαθή και δεν έχει ούτε τα λεφτά να τον κηδέψει, είχε κάνει εκκλήσεις  στους τοπικούς άρχοντες για βοήθεια.
Ωστοσο, όπως αναφέρει το tvkosmos, κανείς δεν της συμπαραστάθηκε.
Έτσι, ανήμερα των Θεοφανείων βούτηξε στα παγωμένα νερά και έπιασε το Σταυρό  σε μια προσπάθεια να περάσει το μήνυμά της
«Είμαι μητέρα 5 παιδιών άνεργων και σπουδαστών ενώ ο άντρας μου είναι στην Αθήνα ετοιμοθάνατος και δεν έχω χρήματα όχι να τον κηδέψω αλλά να τον κατεβάσω στη Ρόδο», φώναξε  αγανακτισμένη μπροστά στους ταγούς του νησιού, που βρισκόταν στην εξέδρα και  βρεγμένη αφού βούτηξε με τα ρούχα και κατάφερε να πιάσει τον Σταυρό πρώτη. 
rodos theofaneia2 6-1-2014
 rodos theofaneia3 6-1-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου