Powered By Blogger

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ "ΘΕΟΛΟΓΟΥ" ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ!

ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΗ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ!

Το ποτήρι ξεχείλισε. Εδώ και καιρό φωνάζουμε πως πρέπει επιτέλους να αλλάξουν πολλά στις Θεολογικές Σχολές και πρώτα απ' όλα η μέθοδος εισαγωγής σπουδαστών σε αυτές, αλλά κανείς δεν ακούει!

Ήρθε λοιπόν η σύλληψη του...θεολόγου (!!!) εγκληματία αναρχοαριστερού δολοφόνου της Πάρου, να φέρει ξανά στο προσκήνιο το θέμα: Τα λυσσωδώς αντιχριστιανικά Μμε, επαναλαμβάνουν συνεχώς πως ο εν λόγω εγκληματίας είναι θεολόγος, προκειμένου να πλήξουν ολόκληρη την Θεολογία και κατ' επέκτασην την Ορθοδοξία!

Γιατί δεν μας λένε πως ο συγκεκριμένος έχει στενές σχέσεις με τον Σύριζα, ακόμα και το Πασοκ; Γιατί δεν αναφέρουν τις αναρχικές "απόψεις" του, αλλά επικεντρώνονται μονάχα στο "θεολόγος";

Διότι πολύ απλά, έτσι ο μέσος - αποβλακωμένος από τα τουρκικά σήριαλ - νεοέλληνας, θα βγάλει το συμπέρασμα (!) πως και στην Θεολογία...γεννιούνται μανιακοί δολοφόνοι!!!

Πρέπει επιτέλους να μπει ένα τέλος σ' αυτή την παρωδία! Δεν μπορεί να εισάγεται στη συγκεκριμένη σχολή οποιοσδήποτε "έπιασε" απλώς τη βάση! ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ!

Η διοικούσα Εκκλησία οφείλει να πιέσει το Υπουργείο "Παιδείας" να αλλάξει τον τρόπο πρόσβασης στις εν λόγω σχολές! Ακόμα καλύτερα, να τις αποδεσμεύσει εντελώς από τις Πανελλήνιεςκαι να δημιουργηθούν ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ στα πρότυπα της Αγιορείτικης Αθωνιάδας, όπου θα φοιτούν μονάχα όσοι είναι πιστοί Ορθόδοξοι Χριστιανοί! hellas-orthodoxy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου