Powered By Blogger

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Συμπτώσεις ή σκληρή πραγματικότητα;


Γράφει ο Ιάκωβος Ποθητός
Εντύπωση είχε προκαλέσει στους Έλληνες που δεν ήταν δεμένοι πίσω από τα άρματα ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, η εμμονή κυρίως των Γερμανών μετά την κρίση, να στηρίζουν μετά μανίας τους αρχηγούς των δύο αυτών κομμάτων και ταυτόχρονα να στρέφονται με μένος κατά των πολιτικών εκείνων που ζητούσαν επανεξέταση των μνημονίων.
Έτσι είδαμε να στηρίζουν με κάθε τρόπο τον Γιώργο Παπανδρέου, τον Ευάγγελο Βενιζέλο κι τον Αντώνη Σαμαρά κι από την άλλη, να συκοφαντούν με κάθε μέσο και τρόπο, τον Αλέξη 
Τσίπρα, το ΚΚΕ, τον Πάνο Καμμένο κι τη Χρυσή Αυγή.
Αναρωτιόντουσαν λοιπόν οι λογικοί άνθρωποι, πως είναι δυνατόν, η Μέρκελ, η Τρόικα και το κακό συναπάντημα που μας βρήκε, από τη μια να ισχυρίζονται πως θέλουν να σώσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες, έστω λαμβάνοντας κάποια δυσάρεστα έως και επώδυνα μέτρα κι από την άλλη, να ζητούν από τους Έλληνες να επιλέξουν για κυβέρνηση εκείνους που κατασπατάλησαν το δημόσιο χρήμα, εκείνα τα κόμματα που κατηγορήθηκαν ότι ελάμβαναν «μίζες», εκείνους τους πολιτικούς που οδήγησαν με σχέδιο τη χώρα στη χρεοκοπία.
Την απάντηση ήρθε να τη δώσει η παραίτηση της Άννας Μπουμπενίκοβα από εκπρόσωπος της Κομισιόν στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Ελληνικού Δημοσίου. Δηλαδή, ήταν ένα από τα μέλη που αποφάσιζαν κι αποφασίζουν πόσο θα ξεπουλήσουν την Ελληνική Δημόσια Περιουσία!
Όπως έγινε γνωστό, οι αρχές της Σλοβακίας είχαν ζητήσει την παραίτηση της Μπουμπενίκοβα από τη θέση της στο Ταμείο Περιουσίας, το ταμείο που επιβλέπει τις ιδιωτικοποιήσεις στη χώρα της.
Η Μπουμπενίκοβα κατηγορήθηκε, μεταξύ άλλων, ότι επηρέαζε το ταμείο ώστε να λαμβάνει αποφάσεις υπέρ των επιχειρήσεων του συζύγου της.
Όπως φαίνεται κι από την πιο πάνω περίπτωση, έχουμε βάλει τους λύκους να φυλάνε τα πρόβατα!
Όλοι αυτοί που δήθεν προσπαθούν για το καλό των χωρών του Νότου, είναι τα πιο άγρια τέρατα που είχε ποτέ ο πλανήτης.
Αδίστακτα, αιμοδιψή, απάνθρωπα, αχόρταγα.
Αυτά τα τέρατα υπηρετούν τυφλά οι κ.κ. Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης.
Γιατί;
Ίσως οι λίστες που έχει στα χέρια της η καγκελάριος από την διερεύνηση του σκανδάλου της Siemens να περιέχουν κάποια ονοματάκια που αν τα μάθουν οι Έλληνες, θα γίνει χαμός.
Θα πείτε, υποψίες υπάρχουν!
Ναι, αλλά άλλο οι υποψίες άλλο τα αποδεικτικά στοιχεία.
Γι’ αυτό η απαράδεκτη Μέρκελ δεν δίνει στη δημοσιότητα τις λίστες της ντροπής, γι’ αυτό ορισμένοι Έλληνες πολιτικοί κάνουν και θα κάνουν, ότι τους ζητήσει η σύγχρονη Γκεστάπο.
Η συμμορία των απατεώνων κυβερνάει την ανθρωπότητα.
Οι πολίτες είναι απλά… πρόβατα που δεν γνωρίζουν πότε θα πάνε στο σφαγείο.

www.olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου