Powered By Blogger

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Τούρκικη κακία: «Η πείνα στον γείτονα δεν καταλαβαίνει από δηλητήριο»


 Χαρακτηριστικός ο τίτλος της εφημερίδας Posta που παρουσιάζει το θέμα ειδησεογραφικά :« Η πείνα στον γείτονα δεν καταλαβαίνει από δηλητήριο» (Σχολιο : Πως μας κατάντησαν τους Έλληνες  να μας χλευάζουν και οι Τούρκοι! Κερατάδες πολιτικοί κρέμασμα θέλουν άπαντες )

Η κακεντρέχεια – χωρίς να λέμε ‘Οτι δεν υπάρχει πρόβλημα μεγάλης ανέχειας στην Ελλάδα – φαίνεται και στην περιγραφή της Hurriyet που έχει  τίτλο «Συνωστισμός στην Αθήνα για τα κρεμμύδια» .
Στην ανταπόκριση γράφει ότι στο Σύνταγμα όπου βρίσκεται το Ελληνικό Κοινοβούλιο, φάνηκε ξεκάθαρα χθες για μια ακόμη φορά , η οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει η Ελλάδα. Οι παραγωγοί της Βοιωτίας κατά την διαμαρτυρία τους μοίραζαν στον κόσμο πατάτες και κρεμμύδια και επικράτησε μεγάλος συνωστισμός στην πλατεία που βρίσκονται τα πολυτελή ξενοδοχεία και τα νεοκλασικά κτήρια.
Το λιγότερο 5.000 Αθηναίοι όρμισαν στους πάγκους για να πάρουν πατάτες και κρεμμύδια και 20 τόνοι εξαφανίστηκαν μέσα σε 3 ώρες. Από τον συνωστισμό που επικράτησε τα έχασαν και οι ίδιοι οι παραγωγοί. Στην συνέχεια, γράφει, ορισμένοι Αθηναίοι έψαχναν ακόμη και στους κάδους των σκουπιδιών μήπως κατά λάθος είχαν πεταχτεί μερικά κρεμμύδια και πατάτες….

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΑΜΥΝΑ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου