Powered By Blogger

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΩΡΑΙΕΣ ΠΑΡΕΕΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ!!!!ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΑΤΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙ!!!


Υποψήφια με τη ΔΗΜ.ΑΡ. στην Α΄Θεσσαλονίκης θα είναι η Μαρία Ρεπούση, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ιστορίας και Ιστορικής Εκπαίδευσης, στον Τομέα Κοινωνικών και Πολιτισμικών Σπουδών στο Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης της Παιδαγωγικής Σχολής τουΑριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.

Ο Φώτης Κουβέλης, θέλει να "διεμβολίσει" τις κεντοαριστερές ψήφους της Θεσσαλονίκης, τώρα που το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει ...;αόρατο στη συμπρωτεύουσα (κινείται μεταξύ 5%-9%).

Η Μαρία Ρεπούση είναι ένα πρόσωπο που συγκεντρώνει πολλές αντιδράσεις, αλλά έχει και φανατικούς υποστηρικτές στη Θεσσαλονίκη του έτερου προοδευτικού Γιάννη Μπουτάρη.

Το πείραμα Μπουτάρη, απέδειξε ότι οι Θεσσαλονικείς, δεν δίνουν δεκάρα για την ιστορία και για εθνικά θέματα και μάλλον ψηφίζουν "κόντρα στο κατεστημένο".

Επομένως, ακόμη και προσφυγικής καταγωγής άτομα, θα δώσουν την ψήφο τους στην καθηγήτρια του "συνωστισμού", πράγμα που "γοητεύει" τον Κουβέλη.

Η γνωστή καθηγήτρια δεν είπε ακόμη το "Ναι", αλλά το πρέσιγκ είναι ασφυκτικό από την πλευρά της ΔΗΜ.ΑΡ.  και η πρόκληση για την καθηγήτρια μεγάλη.

Κώστας Μελαχροινός
 
ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΕΝΑ ΤΗΣ κ.ΡΕΠΟΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!!!
Εμφανίζεται η κ. Ρεπούση συγγραφέας του σχολικού εγχειριδίου που μας πληροφορούσε ότι το 1922 οι Έλληνες της Ιωνίας (Μ. Ασίας) «συνωστίζονταν» στο λιμάνι της Σμύρνης να μπουν στα καράβια, για να προλάβουν να πάνε για τουρισμό στην Ελλάδα! Τι σημασία έχει, αν ο πρόξενος των ΗΠΑ στη Σμύρνη Τζορτζ Χόρτον έγραφε: «Ντρέπομαι που είμαι άνθρωπος...».

Η ιστορία διαστρεβλώνεται ή περιορίζεται σε γενικούς και αόριστους αφορισμούς. Εξωραΐζουν τις θηριωδίες και τις γενοκτονίες των Τούρκων και προετοιμάζουν το έδαφος για το ιδεολογικό υπόβαθρο της νέας γενιάς, το οποίο θα ταυτίζεται με αυτό της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης πραγμάτων, γραμμένα δυστυχώς, από Έλληνες.
ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου