Powered By Blogger

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Καρατζαφέρης: Θέμα αντισυνταγματικότητας των κυβερνητικών αποφάσεων.


Θέμα αντισυνταγματικότητας των κυβερνητικών αποφάσεων, σύμφωνα με πληροφορίες, προτίθεται να θέσει ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Καρατζαφέρης, όπως ο ίδιος ανέφερε σε σύσκεψη συνεργατών του.

Ο κ. Καρατζαφέρης οδηγείται σε αυτή την απόφαση, γιατί όπως ο ίδιος είπε, η κυβέρνηση δεν κρατά πλέον στα χέρια της την Κυριαρχία της χώρας.

Αναρωτιόμαστε όμως, γιατί ψάχνει θέμα....
αντισυνταγματικότητας τώρα ο κ. Καρατζαφέρης, όταν ήδη με το μνημόνιο και με όσα ακολούθησαν, καταργήθηκε το ίδιο το Σύνταγμα και η όποια εξουσία ασκείται πλέον de facto και άγνωστο μάλιστα από ποιόν εξουσιαστή

Παρόλα αυτά είναι καλοδεχούμενη αυτή η απόφασή του, αρκεί να μείνει σταθερός και να την στηρίξει με σθένος.

Εμείς θα είμαστε μαζί του.

προεδρική δημοκρατία


Σχόλιο ΔΙΗΝΕΚΗΣ: Ακόμα και αν αναγνωρίσει το λάθος του ο Καρατζαφέρης με την υιοθέτηση του μνημονίου εκ μέρους του δεν φτάνειγια να εξιλεωθεί. Γέρασε το μέχρι τότε άφθαρτο κόμμα του με το να συνταχθεί με το φθαρμένο ΠΑΣΟΚ. Αντί να συνταχθεί με το λαό για να σταθεί ενάντια στο ξεπούλημα της χώρας έγινε δεκανίκι στο ΠΑΣΟΚ αφήνωντας τους πατριώτες στα νύχια της αριστεράς. Δυστυχώς κάηκαν πέρα από τις ελπίδες ενός ολόκληρου λαού και όσα στελέχη θα μπορούσαν να προσφέρουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου