Powered By Blogger

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Ο έλεγχος των σκλάβων


Η ζωή σήμερα…
Τα σχολεία άνοιξαν χωρίς βιβλία. Έδωσαν στα παιδιά φωτοτυπίες το κόστος των οποίων είναι πενταπλάσιο.
Το ΓΑΠ πηγαίνει στη ΔΕΘ με σκάφος για να αποφύγει τη γιούχα και μάλλον δεν θα κάνει αυτός τα εγκαίνια.
Η εφορία έστειλε έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης που θα κρατήσει μέχρι το 2015 (έτσι λένε, βάλε και κάτι παραπάνω για να ‘σαι μέσα), ακόμα και σε άτομα με αναπηρία μέχρι 80%! Τα σπάει η αλληλεγγύη…!
Το υπΟΙΚ επίσης μας ενημέρωσε πως χρωστάει στο Ελληνικό Δημόσιο το… Μινιόν. (εκείνο που έκαψε μια φορά κι έναν καιρό η ιδεολόγα ένοπλη πάλη ντε..)
Κανείς καθώς φαίνεται δεν του είπε για τη SIEMENS.
Ο Τσίπρας δήλωσε στα κανάλια “αυτά τα θέματα (σ.σ.: το αν Ελλάδα και Κύπρος πρέπει ή δεν πρέπει να κάνουν έρευνες, ούτε καν γεωτρήσεις) είναι μεν αναφαίρετο δικαίωμα αλλά να μπορούμε να τα συζητάμε (!!) με πολυμερείς διαπραγματεύσεις (!!!) και όχι μέσα από την απειλή του πολέμου”. Σε συνάντηση που είχε με τον “πρεσβευτή” της ΠΑ στην Αθήνα αυτά, όπου και τάχθηκε υπέρ του παλαιστινιακού κράτους με πρωτεύουσα την Αν.Ιερουσαλήμ και τα σύνορα του ’67. (αμερικανάκι ο Αλέξης… πιστός στη φρασεολογία Ομπάμα)
Ο Καρατζαφέρης που έψαχνε σύμφωνα με έγγραφο των Wikileaks κάποιον τυχαίο και συμπτωματικό τρόπο να συναντηθεί με τον Ερντογάν, κάνει τον καμπόσο για την ανέγερση τεμένους την ώρα που ο Σαμαράς ψήφιζε υπέρ.
Ο Μανώλης Καψής το παίζει θυμωμένος με την κυβέρνηση και ο Πρετεντέρης γελάει μέσα στα μούτρα της. Η Όλγα συμφωνεί. Ο Παύλος αναρωτιέται αν αυτό θα το ξαναζήσουμε και την επόμενη φορά και ούτω καθ’ εξής. Λίγο πιο πριν πέταγαν φλόγες εναντίον των δημοσίων υπαλλήλων επειδή οι ιδιωτικοί, δεν έχουν εφεδρείες, ούτε επιδόματα, ούτε ταλαιπωρούν τα υπόλοιπα 9 εκατ. πολιτών σύμφωνα με το μανιφέστο Λοβέρδου. Ξέχασαν να μας πουν σε τι μοίρα κρατάνε τα αφεντικά τους, τους νέους δημοσιογράφους, αν πληρώνονται έστω τα βασικά ή αν καρπώνονται μέρος της δουλειάς τους, για την τιμή της πένας. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.
Οι “Αθηναίοι” γύρισαν… οι δρόμοι έγιναν και πάλι κόλαση. Ο δε ηλεκτρικός πέρναγε κάθε μισή ώρα σύμφωνα με το ραδιόφωνο, με τα εκδοτήρια κλειστά, χωρίς υπεύθυνους πουθενά, να βολοδέρνουν στις στοιχειωμένες από τη μελαγχολία ράγες τα βαγόνια.
Η Ε.Ε. κάτι ψέλισε στην Τουρκία περί “μα μη, καλέ μη, σεβαστείτε το ευρωπαϊκό κεκτημένο”. Από τον πολύ σεβασμό κι αυτή κρατάει τον Αττίλα στο νησί και τη χώρα.
Ξέρει να τιμάει τους παραδοσιακούς της συμμάχους, και στο ίδιο ακριβώς “μαχητικό” πνεύμα, σήμερα ο γερμανός επίτροπος Ενέργειας ζήτησε να κυματίζουν στο εξής οι σημαίες των χωρών που χρωστάνε μεσίστιες. Γενναιόδωρος τύπος, μας έταξε γραφειοκράτες να πιάσουν θέση στο Δημόσιο για να τελειώνουν τέλος πάντων κάποια στιγμή με το ξεπούλημα. Έτσι είναι.
Όπως λέει και ένα σοφό ρητό από το σινεμά, “you control the debt, you control everything”.
Εδώ σφαγείο, εδώ σφαγείο, τακ τακ εσύ.
Θυμάμαι το πάθος με το οποίο κάτι πιθηκοπασοκάνθρωποι καθηγητές στο Λύκειο, χεσμένοι στα χρήματα των ιδιαιτέρων που την έπεφταν και σε μαθήτριες οι κωλόβλαχοι με την κάθε ευκαιρία, και που έβριζαν τη δεξιά από το πρωί μέχρι το βράδυ (και οι πιο πορωμένοι και τον βασιλιά)… το πάθος με το οποίο μας εβαζαν να τραγουδάμε τα άσματα του Πολυτεχνείου… Καλά, μη γίνομαι κι αχάριστη. Αφού δεν μας έβαζαν να τραγουδάμε Ρίτα Σακελλαρίου, και πάλι καλά να λέμε.
Α, να μην ξεχάσω, μιας και περί μουσικής ο λόγος, να πάρω αύριο την εφημερίδα, να ακούσω Σαββόπουλο. Εκεί. Στα ίδια και τα ίδια. Είναι άλλωστε αυταπόδεικτο πως αυτές οι μουσικές βοήθησαν ιδιαιτέρως το πνεύμα του νεοέλληνα να μεγαλουργήσει, του ενεργοποίησαν τα μέχρι τότε αδρανή του εγκεφαλικά κύτταρα, του άνοιξαν συνειδησιακούς ορίζοντες που δεν μπορούσε να διανοηθεί. Τον βοήθησαν βρε αδερφέ να πάει πολύ μπροστά. Για αυτό και ψήφισε για πρωθυπουργό το ΓΑΠ! Για να βλέπει τώρα τη χώρα να ξεφτιλίζεται και να γίνεται διεθνής ζητιάνα και με μοναδική προοπτική πλέον, τον αφανισμό της.


Σε γνωρίζω από τη δόση…

The Era of Athena

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου