Powered By Blogger

Παρασκευή 1 Μαΐου 2020

Θέλω να τα πω και … να ξεσπάσω

Θέλω να τα πω και … να ξεσπάσω
skal 
Γράφει ο Θόδωρος   Βαρίκος
Ως γνήσιος  Αρκάς (όχι ο σκιτσογράφος) πάντοτε με ενέπνεαν οι συντοπίτες  μου: 1ος  Ο  μέγας ιστορικός Πολύβιος ο Μεγαλοπολίτης(203 –130 Π .Χ), 2ος ο  Θόδωρος Κολοκοτρώνης ,3ος ο ιστορικός του γένους  Κων/νος  Παπαρηγόπουλος  4ος ο Πολύβιος Δημητρακόπουλος(Σιδηρά Διαθήκη), 5ος  ο πιο αγνός , ανιδιοτελής  και μαχητικός Έλληνας, με κεφαλαίο, δημοσιογράφος  Ηλίας Δημητρακόπουλος , ως πολιτικός αυτοεξόριστος  στην Αμερική (πέθανε το 2016), που  αρνήθηκε να πάρει την υπηκοότητα , γιατί  κατά το Αμερικανικό Σύνταγμα(άρθρο 2) πρέπει να αποκηρύξεις  την ελληνικότητά σου, σε  περίπτωση πολέμου με την Αμερική.  6ος  ο  ποιητής­­στιχουργός  Γκάτσος,  που έγραψε το  θρυλικό  ποίημα « Αμοργός» , χωρίς να έχει πατήσει το πόδι του στο νησί,  οι  ποιητές  Καρυωτάκης,  Ουράνης,  Στρατήγης  κ. άλλοι πολλοί – είπαμε, η Αρκαδία είναι  πνευματική δεξαμενή της  χώρας, κατά τον Μάνο  Χατζηδάκη.
Υπόδουλοι στους Ρωμαίους
Τι  πρόβλεψη-βόμβα για την τότε υπογεννητικότητα  και την  υποδούλωσή μας στους Ρωμαίους έκανε ο αθεόφοβος νομίζετε;  Έγραφε: «Συνέβη στον καιρό μας να επικρατήσει σε όλη την Ελλάδα, έλλειψη παιδιών και γενικώς ανθρώπων. Οι  πόλεις ερημώθηκαν τελείως και επήλθε  αφορία  των καρπών της γης. Αν και, ούτε συνεχείς πόλεμοι  μας κατέλαβαν, ούτε  περιστάσεις  μεταδοτικών ασθενειών, η αιτία ήταν φανερή και η διόρθωση στα χέρια μας. Διότι οι άνθρωποι είχαν εκτραπεί στην αλαζονεία, τη  φιλοχρηματία, στη διαφθορά και στην τεμπελιά. Έτσι  το κακό αυξήθηκε, χωρίς να γίνει αντιληπτό.» Σε  καμιά  τριανταριά χρόνια, το 146 πχ. υποδουλωθήκαμε στους Ρωμαίους.  Και τι σχέση έχουν αυτά με τη σημερινή κατάσταση , θα αναρωτηθείτε. Αν έχουν  λέτε; Είναι  αλήθεια η ψέμα :
1ον. Ότι  καλωσορίζουμε  72  ξένες εθνικές-θρησκευτικές  μειονότητες, για να … «μπολιαστούμε», λόγω υπογεννητικότητας, κατά την Ντόρα Μπακογιάννη,  και να νοιώθουμε «υπερήφανοι για την πολυπολιτισμικότητα (σ.σ πολλοί πολιτισμοί, φυλές, χρώματα και θρησκείες) της Ελλάδας», όπως  λέει και ο Πρωθυπουργός  αδελφός της;  Ναι η όχι; 
2ον.  Τους  πληρώνουμε τα πάντα (επιδόματα, ενοίκια  σε  55 ξενοδοχεία, διαμερίσματα,  φως, γιατρούς , φάρμακα, νερό, συγκοινωνίες), ενώ η Ευρωπαϊκή Ένωση, ΟΗΕ (Ύπατη Αρμοστεία), Διεθνής Οργανισμός  Μετανάστευσης (ΔΟΜ) τους πετάνε  ένα 500αρι το άτομο το χρόνο ναι η ου ;
3ον. Το να δεχτεί μία, όποια  κυβέρνηση , την  παραχώρηση εδάφους  της, ως  ουδέτερη ζώνη στην Ε.Ε., για να εγκαταστήσει  μετανάστες  είναι  εγκληματική  εγκατάλειψη  εθνικού εδάφους ναι η όχι;  Και  αυτό έναντι 700 εκατ., ευρώ, σε δύο  δόσεις,  είναι  διαφθορά η κάτι  ειδεχθέστερο;
4ον.  Τι γίνεται με τις  Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ), που αποδείχθηκε,  ότι είναι το μακρύ χέρι του αρχιερέα της παγκοσμιοποίησης Σόρος και του Ισλαμοφασίστα  δουλέμπορου Τούρκου Ερντογάν;  Όταν  τρία μέλη συγγενείς πρώτου βαθμού   του Κ. Μητσοτάκη , συμμετέχουν σε τέτοιες οργανώσεις , πιστεύετε  ότι θα διαλύσει τις  άλλες  25 που χρηματοδοτούνται,  από Ευρωπαϊκή  Ένωση, ΔΟΜ, Σόρος, και Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ;
50ν. Γιατί  εν μέσω  κορονοϊού, έγινε  προσπάθεια να μεταφερθούν, σε  28 ΧΟΤ ΣΠΟΤ, στην  υπόλοιπη Ελλάδα μετανάστες  από τα νησιά; Θα  σας αποκαλύψω  εγώ το … μυστικό. Διότι  η εκπρόσωπος της Κομισιόν Νατάσα Μπερτό, το ξέκοψε, πως δεν επιστρέφουν στις πατρίδες τους, οι μετανάστες, που  μεταφέρονται από τα νησιά. Ούτε  στην υπόλοιπη Ευρώπη,  διότι οι  πιστωτικές κάρτες των επιδομάτων  ισχύουν μόνον στη χώρα που τις εξέδωσε. Δηλαδή  ήλθαν για να μείνουν.
6ον. Γιατί οι Γερμανοί  «κόπτονται» για τη προστασία των Μ.Κ.Ο , και ο  πρωθυπουργός  κάθεται  κλαρίνο  και…  κιοτεύει,  φθάνοντας στο σημείο, να δέχεται τώρα στη Κρήτη και μετανάστες από  τη Λιβύη, κάτι που αρνήθηκε  η  Ιταλία,  Ισπανία, ακόμη και η μικρούλα Μάλτα; (καλά με τους κρητικούς θα  έχουμε …γλέντια από τις 4 Μαίου και μετά). Σημείο αυτό να αναφερθεί, ότι  το 2019  εισήλθαν στη ψώρα 61.000, και στη Κύπρο 6.812. Αύξηση 95 τοις εκατό, και 572 στην Κύπρο. Άσυλο  ζητούν  100.00. Αυτό  προκύπτει γιατί έχουμε και τους άλλους 700.000 απρόσκλητους  μουσαφιραίους, από τα  προηγούμενα  χρόνια. Και  μια τελευταία  βασανιστική απορία:  Τώρα που έκλεισε τον Έβρο με  σύρμα και τη θάλασσα με δίχτυα, και παραμέρισε τους  Τουρκολάγνους  θαλάσσιους   ταξιτζήδες της Ευρώπης   είναι καλύτερα; Εάν ναι, είναι ακραίοι, φασίστες, ρατσιστές, ξενόφοβοι, ακροδεξιοί,  γραφικοί  και  …Ελληνάρες   αυτοί που έσκουζαν χρόνια τώρα; Πείτε λοιπόν οι «Έλληνες  αεί  παίδες (μωράκια) εισί). Πλάτων.
Αρκετά με κούρασε ο κύριος Πολύβιος. Σας  παραδίδω  τώρα, στον γέρο του Μωριά για να καπνίσω και να τον απολαύσω. Ξέρετε τι έκανε ο λεβεντόγερος  ; Ζήτησε να του βάλλουν  την Τούρκικη σημαία  στις  πατούσες του , όταν πεθάνει και την έβαλαν, οι … Ελληνάρες του. Ο ποιητής –δημοσιογράφος  Παν Σούτσος  δεν εκφώνησε λόγο στην Αγία Ειρήνη  Αθηνών,  αλλά στο  πρώτο  νεκροταφείο,  γιατί ήταν  εκεί ο Βασιλιάς Όθωνας (είχε φυλακίσει τον Κολοκοτρώνη) και ο Τούρκος  πρέσβης , και για να μη δυσαρεστηθεί, ο  μεμέτης,  εκφώνησε το λόγο …δαντελωτά,  ένας Οικονόμου. Μάλλον  από εκείνα τα χρόνια ξεκινάει  η δουλοπρέπεια μας , το σκύψιμό μας , η εξαχρείωσή μας, και τα σαλιαρίσματά μας.
 Κατ’ αρχήν  πρέπει να ξέρουμε για ποιόν «λαό» μιλάμε, γιατί είτε το θέλουμε είτε όχι,  θα τον έχουμε πάντα μπροστά μας.  Τον  καλύτερο  ορισμό μου τον έδωσε ένας Βορειοηπειρώτης  στη Χειμάρρα: «Τουρκοαλβανός είναι γρόσια θέλει, τόσα του δίνεις, άλλα τόσα θέλει ,και με το στόμα… πάντα ανοικτό». Θ’ ακούσατε ο γενίτσαρος … Ερντογαν (Ποταμιά Ριζαίου) μας λέει Ναζιστές, γιατί δεν δεχόμαστε τους τζιχαντιστές του. Λοιπόν στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο με συμβούλους Γερμανούς  «εξαφάνισαν»  από το 1914 έως 1923  Αρμένιους, Έλληνες του Πόντου και της Μικράς Ασίας, Ασσύριους (Αραβόφωνους). Και τώρα τους Κούρδους.
Στον Β΄ Παγκόσμιο  Πόλεμο, αποφάσισαν να μπουν στις 23 Φεβρουαρίου 1945. Όταν πλέον είχε τελειώσει ο πόλεμος, αφού η  διαβόητη συμφωνία της Γιάλτας και το μοίρασμα του κόσμου είχε γίνει στις 4 Φεβρουαρίου 1945. Το έκανε εκ τους ασφαλούς  για να αρπάξει τα Δωδεκάνησα. Στις 18 Ιουνίου 1941, είχε υπογράψει  σύμφωνο μη επίθεσης  με τη Γερμανία.  Και αυτό  4 ημέρες πριν την επιχείρηση Μπαρμπαρόσα  κατά της Ρωσίας. Το έπαιζε  επιτήδεια (κουτοπόνηρη)… ουδέτερη, ενώ η Ελλάδα πολεμούσε  τρεις χώρες. Κατά τα άλλα είμαστε Ναζιστές.
Να τι είπε ο γεροντόμαγκας (έκανε και παιδί μετά τα  60 του με την καλόγρια Βελήσσαρη) στον Άγγλο  ναύαρχο Χάμιλτον,  απολαύστε τον:
«Μίαν φοράν, όταν επήραμεν το  Ναύπλιο, ο… Αμιλτον (προφορά  Μωραΐτικη) μου είπε ότι πρέπει οι Έλληνες να ζητήσουν συμβιβασμό  και η Αγγλία θα μεσιτεύσει. Εγώ του αποκρίθηκα: «Αυτό δεν γίνεται ποτέ, ελευθερία η θάνατος». 
Και συνεχίζει. 
«Εμείς καπετάν Άμιλτον ποτέ  δεν εκάμαμεν συμβιβασμόν  με τους Τούρκους. Άλλους έκοψε, άλλους  εσκλάβωσε με το σπαθί,  και  άλλοι, καθώς εμείς εζούσαμεν  ελεύθεροι από γενεά εις γενεά. Ο βασιλεύς  μας εσκοτώθη, (σ.σ εννοεί τον  Κ. Παλαιολόγο στην άλωση της Πόλης) και καμία συνθήκη δεν έκαμε. Η φρουρά του είχε παντοτινόν πόλεμον με τους Τούρκους και δύο  φρούρια ήτον πάντοτε ανυπότακτα. Μου  είπε, ο ναύαρχος. Και ποία η  βασιλική φρουρά  του, και ποια τα φρούρια . Η φρουρά του Βασιλέως μας είναι οι λεγόμενοι Κλέφται, τα φρούρια η Μάνη, το Σούλι, και τα βουνά.  Έτζι  δεν  μου ομίλησε πλέον».
Ύστερα  από αυτά τι να γράψω εγώ;
Ότι  υπουργός εξωτερικών Δένδιας  συγχαίρει  τους Σκοπιανούς, που μπήκαν στο ΝΑΤΟ, με προίκα το ιερό όνομα της Μακεδονίας, ή τους Αλβανούς  που κουβαλάνε  τζιχαντιστές στην Βόρειο Ήπειρο για να διώξουν και τους υπόλοιπους Έλληνες; Καλά αυτοί θα πληρώσουν  και για την συμφωνία Πρεσπών (στυγνή εξαπάτηση του ελληνικού λαού) αλλά και για το μεταναστευτικό. Θεωρώ τους Νεοδημοκράτες ποιο πατριώτες και ποιο. . . έντιμους δημοκρατικούς  πολίτες, από πολλούς άλλους.  Προς το παρόν περαστικά μας.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου