Powered By Blogger

Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Κατεβαίνει στην πολιτική η Μισέλ Ομπάμα; - Τι τρέχει με τον Τ. Μπάιντεν;

Κατεβαίνει στην πολιτική η Μισέλ Ομπάμα; - Τι τρέχει με τον Τ. Μπάιντεν; Το τελευταίο καιρό έχουν «φουντώσει» οι φήμες που θέλουν την Μισέλ Ομπάμα να κατεβαίνει στην πολιτική, δίπλα στον Τζο Μπάιντερ, αν και η πρώην Πρώτη Κυρία, έχει τονίσει ότι δεν θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική. 
Οι διάφορες συζητήσεις έχουν «ανάψει» μάλιστα καθώς ο Τζο Μπάιντεν, ο οποίος  θα είναι ο αντίπαλος του Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές του Νοεμβρίου, έχει πολλές φορές αναφέρει ότι θα ήθελε μια γυναίκα στο πλευρό του.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Politico, o αιδεσιμότατος ακτιβιστής και πρώην υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών Αλ Σαρμπτον υποστήριξε πρόσφατα ότι η Μισέλ Ομπάμα θα ήταν«η καλύτερη επιλογή για την θέση».
Η πρώην Πρώτη Κυρία στην βιογραφία της είχε διαψεύσει ότι έχει πολιτικές βλέψεις, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Σαρμπτον, ο οποίος είπε «Θα της το ζητήσω αλλά ξέρω ότι μάλλον θα πει όχι.»
Ένας εκ των συμβούλων του Μπαράκ Ομπάμα, ο Τζιμ Μεσίνα δήλωσε προσφάτως με αφορμή την υποψήφια αντιπρόεδρο «Αν ήμουν ο Τζο θα πρότεινα την Μισέλ».
Την ίδια ώρα, στελέχη των Δημοκρατικών όπως η πρόεδρος του κόμματος στην πολιτεία του Μίσιγκαν, Λαβορα Μπαρνες υποστηρίζει ότι «Η Ομπάμα είναι η πιο αγαπητή γυναίκα στον κόσμο».

Πράγματι, το Politico παραθέτει μια πρόσφατη δημοσκόπηση της ιστοσελίδας YouGov, σύμφωνα με την οποία η Ομπάμα είναι η πιο δημοφιλής γυναίκα στον πλανήτη, ξεπερνώντας την ηθοποιό, Αντζελίνα Τζολί. pronews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου