Powered By Blogger

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

«Εβγαλα τ’ άχτι μου, ψήφισα παραπομπή Παπανδρέου»


image113 «Εβγαλα τ άχτι μου, ψήφισα παραπομπή Παπανδρέου»
Βρέθηκε ένας από τους 43 βουλευτές που ψήφισαν απρόσμενα υπέρ της παραπομπής του πρώην Πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, για τη λίστα Λαγκάρντ. Πρόκειται για τον γνωστό βουλευτή Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, Μιχάλη Ταμήλο.
Ο κ.Ταμήλος που έγινε ευρύτερα γνωστός στο Πανελλήνιο από την ατάκα για τις επιτροπές με την “επιστιμ’νικι ανάλιςς” της…….
Βουλής, παραδέχθηκε -σύμφωνα με το trikalavoice.gr, ότι ήταν ο ένας από τους 43 βουλευτές που ψήφισαν υπέρ της παραπομπής του πρώην πρωθυπουργου. Εξηγώντας τους λόγους όμως, είπε ότι τον ψήφισε γιατί τον θεωρεί υπεύθυνο για το χάλι της χώρας:
«Έβγαλα το άχτι μου γιατί δυο χρόνια τώρα όπου πάω κι όπου σταθώ, στη πόλη, στα χωριά, όλοι μου ζητάγανε να παραπεμφθεί ο Παπανδρέου, ο οποίος οδήγησε τη χώρα μας σ’ αυτό το χάλι», δήλωσε στη Λέσχη 97,6 το πρωί της Παρασκευής ο Μιχάλης Ταμήλος.
Υπενθυμίζεται ότι στην κάλπη για τον κ. Παπανδρέου βρέθηκαν τελικά 80 ψηφοδέλτια υπέρ της παραπομπής του, ενώ όλοι περίμεναν να είναι μόνο 37 όσοι δηλαδή είναι οι βουλευτές των ΑΝΕΛ και της Χρυσής Αυγής μαζί με τον Νικολόπουλο, που είχαν υπογράψει τη σχετική πρόταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου