Powered By Blogger

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Στην ανάνηψη ο εργάτης που έχασε το χέρι του στο εργοστάσιο ανακύκλωσης

Στην ανάνηψη ο εργάτης που έχασε το χέρι του στο εργοστάσιο ανακύκλωσης27/11/2012  [08:11]




Βελτιώνεται η υγεία του νεαρού εργάτη Γιώργου Ορφανού ο οποίος χθες γύρω στις 15.30 μετά το μεσημέρι τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι του, καθώς εργαζόταν στην μεταφορική ταινία διαλογής των ανακυκλώσιμων υλικών στο εργοστάσιο ανακύκλωσης της Ξερόλακκας.

Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, ωστόσο δεν κατέστη εφφικτό να αποκατασταθεί η βλάβη και να επανακολληθεί το άκρο.

Το χέρι του 30χρονου πιάστηκε στο βαρύ μηχάνημα και διαμελίστηκε απο τον ώμο και κάτω.

Είναι χαρακτηριστικό οτι το δεξί χέρι του νεαρού κόπηκε και παρασύρθηκε απο την μεταφορική ταινία. Οι εργαζόμενοι βρήκαν το κομμένο μέλος μέσα στο μηχάνημα.

Ο νεαρός εργάτης λιποθύμησε απο τους πόνους και οι συνάδελφοι του έκαναν οτι μπορούσαν για να σταματήσουν την ακατάσχετη αιμορραγία.

Επι τόπου κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και οι τραυματιοφορείς παρέλαβαν τον άτυχο νέο για να τον διακομίσουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Αμέσως μπήκε στο χειρουργείο όπου βρίσκεται ακομη και αυτή την ώρα που γράφεται η είδηση.

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Αχιλλέας Γεωργακόπουλος, τονίζει ότι θα διερευνηθούν οι συνθήκες του ατυχήματος και τα αίτια του, για να διασαφηνιστεί εάν οφείλονται σε ανθρώπινο λάθος ή σε έλλειψη μέτρων ασφαλείας. Επίσης, εκφράζει τη λύπη του, επειδή ένας νέος εργαζόμενος υπέστη ένα τόσο σοβαρό ατύχημα εν ώρα εργασίας.

Να αναφέρουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται τέτοιο ατύχημα στο εργοστάσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου