Powered By Blogger

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ, ΚΩΣΤΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ! ΑΣ ΜΗΝ ΕΠΙΑΝΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ!


Από την ανθρώπινη δικαιοσύνη μπορεί να ξεφύγει κανείς, από την Θεία όμως ΟΧΙ!
Αναγνώστης μας έστειλε το παρακάτω μήνυμα:
Πολλοί δημοσιογράφοι υπερασπίζανε τους βλάσφημους στο "χυτήριο", για δήθεν "ελευθερία λόγου", χωρίς να εμποδίσουν τα αίσχη τους. Αλλά δείτε τιμωρία Θεού, έβγαλε ο Βαξεβάνης (που διαφήμισε σε προηγούμενο τεύχος του τον ασεβή που έβριζε τον γέροντα Παϊσιο, αλλά και τα Θεία) την λίστα Λαγκάρντ με τα πάνω από 2000 ονόματα (και είναι μέσα και ο Μπόμπολας ιδιοκτήτης του Mega channel που υπερασπιζόταν το κανάλι του, τους βλάσφημους κτλ) και τα περισσότερα ΜΜΕ σφυρίζανε αδιάφορα και τον κυνηγάνε αυτόφωρο να τον κλείσουν φυλακή(ήδη τον πιάσανε) ενώ οι ίδιοι υποκριτές υπερασπίζανε την “ελευθερία λόγου” και τώρα γυρεύουν να τον φάνε ζωντανό γιατί χρησιμοποίησε την "ελευθερία λόγου" στους "μεγάλους"! 
Αυτά και χειρότερα παθαίνουν όσοι βρίζουν τον Θεό και τα Άγια!
ΣΧΟΛΙΟ HELLAS - ORTHODOXY: Σαφέστατα δεν συμφωνούμε με τη σύλληψη Βαξεβάνη, την ώρα που οι μεγαλοαπατεώνες σουλατσάρουν ελεύθεροι κι ανενόχλητοι! Είναι ΠΡΟΚΛΗΣΗ και δείχνει σε τι κοινωνία ζούμε και κυρίως, κατά πόσο υπάρχει δημοκρατία σε αυτήν!
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ;;;
Ο Θεός σε τιμωρεί, φίλε! Άσχετα αν πιστεύεις ή όχι, ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ πως όποιος τα βάζει με τα Θεία, έχει κακό τέλος!
"Έστι δίκης οφθαλμός, ος τα πάνθ’ ορά", έλεγε ο Μένανδρος...Μήπως το ξέχασες;
Σου ευχόμαστε λοιπόν καλή μετάνοια! Για να συνεχίσεις να επιτελείς έργο ως δημοσιογράφος (όπως απέδειξες ότι μπορείς να κάνεις, με τη δημοσίευση της περιβόητης λίστας) και όχι να λειτουργείς ως ένα ακόμα φερέφωνο του αντιχριστιανισμού και του γραικυλισμού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου