Powered By Blogger

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΕ ΧΑΤΖΑΡΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ!

           Δυστυχώς οι εκ ΠΑΣΟΚ προερχόμενοι Χατζάρας και Χαραλαμπίδης ενώ απομακρύνθηκαν εκ του σάπιου αυτού κόμματος δεν έχουν αποκτήσει ανοσία από τερατουργήματα! Ο Χατζάρας προτείνει σε διαδιχτυακή ραδιοφωνική εκπομπή, κυκλοφορία ευρώ-δραχμής παράλληλα και μάλιστα η δραχμή από τις περιφέρειες!Δραχμή Θράκης, Δραχμή Αττικής και δεν υπάρχει κίνδυνος διαμελισμού της χώρας! Πέρα από τεχνικές λεπτομέρειες ,πως δηλαδή θα κυκλοφορήσουν τα τοπικά νομίσματα και με τι αντίκρυσμα, ανοίγονται οι ασκοί του Αιόλου με τις ειδικές οικονομικές ζώνες όπου οι περιφέρειες αυτονομούνται de facto! Και αναφέρει την Ευρώπη των περιφερειών ως μελλοντικό ενδεχόμενο με τα έθνη-κράτη ως εικονικές πραγματικότητες! Τελικά δεν είναι το ΠΑΣΟΚ αλλά το ΛΑΟΣ και ο Καρατζαφέρης που πετάγεται ως "λαγός" έχει παρασύρει τον Χατζάρα στην προώθηση τέτοιων Ευρωκρατιστών σχεδίων. Δικαιούται κίτρινη!
         Ο Χαραλαμπίδης προτείνει ενιαία περιφέρεια Αιγαίου- Κρήτης-Κύπρου! Μάλιστα, σε ποια κρατική οντότητα θα ανήκει αυτή η περιφέρεια;Δεν το αναλύω άλλο. Επιεικώς κίτρινη!
           Τελικά το ΠΑΣΟΚ δεν απαξιώνεται μόνο του αλλά και όσοι το αντιπολιτεύτηκαν "συστημικά"   ιδιαιτέρως αυτοί που προήλθαν από αυτό.....
           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου