Powered By Blogger

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

SOVIET STORY - ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΝΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ Β' Π.Π. ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ


"Η ιστορία γράφεται απ΄ αυτούς που έχουν την εξουσία και το χρήμα. Ούτε οι σκλάβοι ούτε οι φτωχοί άνθρωποι έγραψαν ποτέ ιστορία. Αυτά που διαβάζουμε ως ιστορία είναι αυτά που κάποιοι αποφάσισαν ότι έπρεπε να διαβάσουμε."  

Σιμόν Πέρεζ

Ενα συγκλονιστικό βίντεο - ντοκουμέντο, με πλήθος στοιχείων για τη Ρώσικη θηριωδία πριν και κατά τη διάρκεια του 2ου παγκοσμίου πολέμου. Εγκλήματα του σοβιετικού καθεστώτος κατά των λαών, "ταξικές εκκαθαριστικές εκκαθαρίσεις", δολοφονίες πολιτικών αντιπάλων του καθεστώτος, μαζικοί τάφοι αμάχων σε ολόκληρη τη Ρωσία.

Περιέχονται βίντεο, συνεντεύξεις, απόρρητα έγγραφα, εικόνες από την Σοβιετική Ρωσία που  αποκαλύπτουν τις σφαγές που έγιναν εκείνη την εποχή τόσο από τον Στάλιν όσο και από τον Λένιν κατά την προσπάθεια ανοικοδόμησης του Σοσιαλισμού. Γίνεται λόγος για την συνεργασία Ρώσων-Ναζιστών κατά την διάρκεια του παγκοσμίου πολέμου και την μεταφορά τεχνογνωσίας κατασκευής στρατοπέδων συγκέντρωσης και θαλάμων αερίων από τους Ρώσους προς τους Ναζιστές (τα στρατόπεδα αυτά προϋπήρχαν στην Σοβιετική Ένωση τουλάχιστον 20 χρόνια πριν υιοθετηθούν από τους Γερμανούς).Η συνεργασία μεταξύ ναζί και σταλινικών με το σύμφωνο μη επίθεσης Μολότωφ - Ρίμπεντροπ, η κοινή επίθεση της Σοβιετικής Ενωσης και της ναζιστικής Γερμανίας κατά της Πολωνίας, η συνεργασία ναζί και κομουνιστών μέχρι το 1941.

Στο ντοκυμαντέρ αναφέρονται διάφορα φρικτά περιστατικά, μεταξύ των οποίων η εξολόθρευση 7.000.000 Ουκρανών από τον Στάλιν και ο θάνατος εκατοντάδων χιλιάδων άλλων Ρώσων από τους οποίους οι Σοβιετικοί στερούσαν τρόφιμα τα οποία έστελναν στη ναζιστική Γερμανία. Βιντεοσκοπημένα ντοκουμέντα με την παρέλαση του Κόκκινου Στρατού δίπλα στα επίλεκτα σώματα των SS, τυφεκισμούς όσων Ρώσων αντιστέκονταν στον ναζισμό από την κατά τα άλλα αντιιμπεριαλιστική σοσιαλιστική Ρωσία.

Το βίντεο χρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή ένωση και εδώ είναι όπως προβλήθηκε στην ΕΤ1. 

Οποιος αντέχει, το βλέπει.






Με την ευκαιρία, δείτε και στο παρακάτω βίντεο τις θηριωδίες του σταλινικού καθεστώτος κατά του Εληνισμού:





Τα παραπάνω, θέλω να αφιερώσω στο Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος το οποίο μελετά "με τόλμη" την ιστορία της "σοσιαλιστικής οικοδόμησης αποτο 1917" , "υπερασπιζόμενο την ιστορία της Σοβιετικής Ενωσης μέχρι το 40, 41 και τα λοιπά" χαρακτηρίζοντας τις Σοβιετικές θηριωδίες "εμφύλια διαμάχη" στην οποία "κάηκαν και τα χλωρά":



Ευτυχώς κυρία Παπαρήγα που δεν είστε και κόμμα εξουσίας.

Ο Θεός να βάλει το χέρι του.


ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ

ΠΗΓΗ: SOVIET STORY - ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΝΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ Β' Π.Π. ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/07/soviet-story.html#ixzz21HeQm8MQ

2 σχόλια:

  1. Η κυράτσα του χαφιεδομάγαζου, ούτε μελετά, ούτε ερευμά. Κουκουλώνει τα ανθελληνικά πεπραγμένα....

    Γιατί όμως Διηνέκη, υπήρξε τόση σταλινική μανία κατά των Ελλήνων? Πώς εξηγείται αυτή η μανία καταδίωξης ?

    Μήπως μας διαφωτίσουν κάποια στοιχεία για την αρχική προέλευση και το ρόλο του δικού μας ΚΚΕ?

    "Ο πρώην Γενικός Γραμματεύς και βουλευτής του ΚΚΕ Ελ. Σταυρίδης, στο αποκαλυπτικότατο βιβλίο του «Τα παρασκήνια του ΚΚΕ» (Αθ. 1953 και ανατύπωσι 1988, έκδ. «Ελεύθερη Σκέψις») μας πληροφορεί ότι η:

    «Σοσιαλιστική Φεντερασιόν», αποτελούμενη από υπέρ τα 2.000 μέλη, κατά 90% μορφωμένους Ε­βραίους, ταξιδεύσαντας εις την Ευρώπην και μορφωθέντας εκεί σοσιαλιστικώς. Αυτή ήτο πολιτική οργάνωσις των Εβραίων κυρίως, αλλά σοσιαλιστική, με σοβαράν πολιτικήν δράσιν, ακόμη από της εποχής της Τουρκοκρατίας. Ήτο συνδεδεμένη με το διε­θνές σοσιαλιστικόν κίνημα και απετέλει επισήμως τμήμα της Β' Σοσιαλιστικής Διεθνούς της Βέρνης εις τα συνέδρια της οποίας απέστελλε τακτικά τους αντιπροσώπους της.

    Από του 1908 είχε συνεργασθή με τους Νεότουρ­κους, των οποίων το κέντρον ήτο η Θεσσαλονίκη, προς ανατροπήν του Σουλτάνου Χαμίτ, και πολλά μέλη αυτής, εν οις και ο γνωστός μετέπειτα Αβραάμ Μπεναρόγια, μετέσχον του αγώνος των Νεότουρκων και εξεστράτευσαν εκ Θεσσαλονίκης κατά της Κωνσταντινουπόλεως και του Χαμίτ». (ενθ. ανωτ. σελ. 14).

    Στο βιβλίο του Ελ. Σταυρίδη, βλέπει κανείς την εβραϊκή επιρροή πάνω στο ΚΚΕ. Κομμουνιστές βουλευτές και ανώτατα κομμουνιστικά στελέχη ήσαν εβραίοι π.χ. Βεντούρα, Κοέν, Αρντίττι, Πινχάς, Μπεναρόγια, Σουλάμ κ.τ.λ. Όλοι αυτοί οι εβραίοι ηγωνίζοντο για την εξασθένηση της Ελλάδος και κυρίως για την απόσπαση Ελληνικών εδαφικών περιοχών.

    Το 1927 οι εβραίοι βουλευτές υποκινούν την αυτονόμησιν της Μακεδονίας. Ο Εισαγγελεύς ζητεί από την βουλήν την άρσιν της ασυλίας των, για να ασκήση εναντίον τους ποινικήν δίωξιν «ως επιζητούντων την απόσπασιν τμήματος της επικρατείας». Μαζί με τους εβραίους βου­λευτές κατηγορούνται και οι Έλληνες που ανήκαν στο ΚΚΕ. Κατά την συζήτησιν στην βουλήν, οι εβραίοι αυθαδίασαν και υπεστήριξαν την «ελευθερίαν των μειονοτή­των»! Ιδιαιτέρως εξοργιστικός υπήρξε ο Ζακ Βεντούρα,

    συνεχίζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. .....συνέχεια

    «Ο Βεντούρα, καθ’ α Εβραίος, μετέφερε το ζήτη­μα και ωμίλησεν ως εκπρόσωπος της ισραηλιτικής μειονότητας υπέρ των ελευθεριών των μειονοτήτων, τονίσας τελικώς ότι «εις την έννοιαν της αυτονομήσεως της Μακεδονίας περιλαμβάνεται ακριβώς η έν­νοια της ελευθερίας των μειονοτήτων!» Φυσικά η Βουλή δεν επερίμενε ν' ακούση το πως οι Εβραίοι εννοούσαν την αυτονόμησιν της Μακεδονίας, αφού ταύτην θα την επεθύμουν και οι αστοί Εβραίοι και όχι μόνον οι κομμουνισταί τοιούτοι!» (ενθ. ανωτ. σελ. 443).

    Τελικά η βουλή, επί 128 παρόντων έδωσαν 98 καταδικα­στικές ψήφους στον Βεντούρα και 96 στον Σουλάμ. Οι σχέσεις εβραϊσμού - κομμουνισμού στην Ελλάδα είναι πασίγνωστες. Από το 1918 οι γνήσιοι σοσιαλιστές έχουν καταγγείλει ότι το ΚΚΕ υπήρξε εβραϊκό δημιούργημα, ό­πως άλλως τε ο μαρξισμός, με σκοπό την εξυπηρέτηση των εβραϊκών συμφερόντων που ήθελαν αδύνατη, μικρή και συνεχώς σπαρασσομένην από εσωτερικές έριδες Ελλάδα. Το «Σοσιαλιστικό Κέντρο Αθηνών» (έτος ιδρύσεως 1911) δια του προέδρου του Ν. Γιαννιού διεκήρυττε και επληροφόρει τον Ελληνικό λαό ότι:

    «Ιδρυταί του Κ.Κ.Ε. τόσον εις τας Αθήνας, όσον και εις την Θεσσαλονίκην, ήσαν Ισραηλίται ή κρυπτοεβραίοι Έλληνες, το δε κίνημά των, παρ' όλα τα σοσιαλιστικά φαινόμενα ή προσχήματα, ήτο εβραϊκόν εθνικιστικόν.

    Προσήλθαμεν, εν τούτοις, ως μειοψηφία εις το πρώ­τον Σοσιαλιστικόν Συνέδριον (1918), ηγωνίσθημεν και πάλιν, αλλ' απεχωρήσαμεν εν τέλει δια να μη γίνωμεν όργανα της κομμουνιζούσης εβραϊκής πλειο­ψηφίας». (ενθ. ανωτ. σελ. 13 και εις έφημ. «Έθνος» 17 Μαίου 1951)

    Ωστόσον οι Έλληνες βουλευτές του ΚΚΕ ανησυχού­σαν, διότι διεπίστωναν ότι οι εβραίοι χρησιμοποιούν το ΚΚΕ ως όργανόν τους. Ο Ελ. Σταυρίδης σημειώνει σχετικά:

    «Το ότι οι Εβραίοι απεδείχθησαν περισσότερον Ε­βραίοι και ολιγώτερον κομμουνισταί ή μάλλον το ότι απεδείχθη ότι οι Εβραίοι παραμένουν Εβραίοι και όταν ακόμη, είναι κομμουνισταί και απειθαρχούν εις το κόμμα προκειμένου να ψηφίσουν ομοε­θνείς των προεκάλεσεν αγανάκτησιν».

    από το: http://www.thermopilai.org/content/misos-kai-egklima-meros-2o

    ΑπάντησηΔιαγραφή