Powered By Blogger

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Ο "ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ" ΛΑΟΣ ΕΨΗΦΙΣΕ: ΝΕΟ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΝΔ - ΠΑΣΟΚ!


Εμείς έχουμε ήσυχη τη συνείδησή μας, πως δεν "μασήσαμε" το ψευτοδίλλημα και την τρομοκρατία, όπως δυστυχώς πολλοί αποβλακωμένοι συμπατριώτες μας. Δεν έχουμε καμία ευθύνη ούτε για τους νέους φόρους, ούτε για την οριστική διάλυση της κοινωνίας προκειμένου να σωθούν οι "αγορές" κλπ.

Δεν ψηφίσαμε ούτε Σαμαρά, ούτε Βενιζέλο, ούτε Ντόρα. Ας τους χαίρονται οι ψηφοφόροι τους, ειδικά οι επαρχιώτες που - λυπάμαι αλλά πρέπει να το πω - βολεμένοι στους πακτωλούς επιδοτήσεων και τη φοροδιαφυγή, έριξαν "δαγκωτό" σε Πασοκ - Νδ.
Πρόβλεψη: Η κατάσταση αυτή της νέας εκτρωματικής συγκυβέρνησης, είναι βούτυρο στο ψωμί του Σύριζα. Μπορεί μερικοί βλακοψευτοδεξιοί να μην το καταλαβαίνουν από τη λύσσα τους για εξουσία και για ρουσφέτια, αλλά αν είχαν λίγο μυαλό ΘΑ ΕΥΧΟΝΤΑΝ να χάσουν σήμερα, προκειμένου να τελειώσει μια και καλή ο Τσίπρας.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα κόμματα, ο Καμμένος υπέστη μεγάλη φθορά (αναμενόμενη, λόγω της πόλωσης), η Χ.Α διατήρησε αλλά δεν αύξησε (όπως κάποια κομματόσκυλα προπαγάνδιζαν) τα ποσοστά της, η ΔΗΜΑΡ στα ίδια, το ΚΚΕ έχασε τη μισή εκλογική του δύναμη, ο Καρατζαφέρης τουλάχιστον κέρδισε τα λεφτά της επιδότησης και ο Τζήμερος καταποντίστηκε.
hellas-orthodoxy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου