Powered By Blogger

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Ο ΓΑΠ κινδυνεύει να μην βγει βουλευτής στην Αχαΐα!


 Ο ΓΑΠ κινδυνεύει να μην βγει βουλευτής στην Αχαΐα!
Πολλοί μπορεί να παραξενεύτηκαν παρατηρώντας ότι ο Γιώργος Παπανδρέου, έλυσε δις τη σιωπή του τρις μέρες πριν τις εκλογές: Αρθρογραφώντας στην προσωπική του ιστοσελίδα και δίνοντας συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Super B της Πάτρας.
Για τους γνωρίζοντας, ο λόγος είναι απλός. Η αρθρογραφία έχει να κάνει με την υστεροφημία του- θα καταβληθεί απέλπιδα προσπάθεια για το θέμα. Η συνέντευξη σχετίζεται με το γεγονός ότι ο ΓΑΠ κινδυνεύει να μην βγει βουλευτής!
Παρά το γεγονός ότι στην 9εδρική Αχαΐα εκλέγουν βουλευτή όλοι- όσοι μπαίνουν στη Βουλή, οι αναλυτές του ΠΑΣΟΚ λένε ότι αν το κόμμα τους υποχωρήσει σε ποσοστό πέριξ του 10% (είχε 14,11% στις 6 Μαΐου) οι καραμπόλες του εκλογικού νόμου ενδέχεται να μην δώσουν την έδρα!
Ταυτοχρόνως όπως αναφέρει το newpost.gr, στην Ιπποκράτους ακούγεται ότι πολλοί «πράσινοι» Αχαιοί έχουν πεισμώσει με τον Γιώργο και θα ψηφίσουν άλλο κόμμα για να τον τιμωρήσουν! Αυτό λένε τουλάχιστον τα μηνύματα που έρχονται από την Πάτρα.
Ίσως γι αυτό και ο Γιώργος στη συνέντευξη του στο Super B, θέλησε να απαντήσει σε όσους λένε ότι με αυτόν βουλευτή, η Αχαΐα δεν θα έχει κοινοβουλευτική εκπροσώπηση: «Τόσο η φυσική μου παρουσία θα είναι έντονη, όσο και οιπαρεμβάσεις μου θα είναι συνεχείς για την προώθηση ζητημάτων», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου