Powered By Blogger

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2012

                 Το ιστολόγιο "ΔΙΗΝΕΚΗΣ" δεν έλαβε θέση, μέχρι τώρα, για τις εκλογές της 17 Ιουνίου.Οι εξελίξεις είναι αμείλικτες. Ο Σύριζα διολισθαίνει σε μια ημιαποδοχή-ημιαπόρριψη του μνημονίου που οδηγεί  την χώρα σε καταστροφή. Δεν έχουν ξεκάθαρη στρατηγική, θέλουν να μείνουν στο ευρώ απορρίπτοντας πολιτικά-όχι νομικά- το μνημόνιο και δεν μπορούν να διαπραγματευτούν με τον Σόιμπλε σοβαρά(θα τους κάνει κιμά). Επομένως σε μια πρόταση της Γερμανίας για ευρωδραχμή παράλληλα με ένα πακέτο βοήθειας θα δελεάσει μια πιθανή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ οδηγώντας την χώρα στην καταστροφή. Η ευρωδραχμή θα έχει όλα τα μειονεκτήματα της δραχμής και κανένα πλεονέκτημα του ευρώ. Πρώτον δεν είναι εθνικό νόμισμα ,θα το κόβει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα δηλ. η Γερμανία, σε όποια ισοτιμία θέλουν αυτοί, δεύτερο θα υποτιμάται συνεχώς ενώ τα δάνεια θα παραμείνουν σε ευρώ,τρίτο δίχως εθνικό νόμισμα δεν μπορεί να γίνει μερική διαγραφή ιδιωτικών χρεών μέσω εθνικοποίηση των τραπεζών και τέταρτον δεν θα μπορούμε να διαγράψουμε μονομερώς το εθνικό χρέος εάν το θέλουμε. Επομένως οδηγούμαστε σε τρίτο μνημόνιο απλά η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα το βαφτίσει αλλιώς και θα το παρουσιάσουν στον ελληνικό λαό ως κατάκτηση, μέχρι η φτώχεια να οδηγήσει σε εξέγερση....
                  Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει σε εθνομηδενιστικές αντιλήψεις (αν και η ΔΗΜΑΡ με την Ρεπούση παίρνει τα ηνία) για τα εθνικά θέματα καθώς δεν αντιλαμβάνεται την λαθρομετανάστευση ως απειλή αλλά τους βλέπει μάλλον σαν μελλοντικούς ψηφοφόρους για αυτό και θέλει να τους δώσει μαζικά την ελληνική ιθαγένεια.Η Αριστερά δεν έχει λύσεις και θα αποδειχτεί στην πράξη.Στη ΝΔ και  στο ΠΑΣΟΚ οφείλεται η κακή πορεία των εθνικών θεμάτων και η είσοδος  δύο εκατομμυρίων λαθρομεταναστών. Η αριστερά πιστεύει ότι θα λυθούν τα ζητήματα με τους γείτονες (!) και χωρίς να κάνουν εξοπλισμούς ,θα το ρισκάρουν όπως είπε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ!
                  Με την δημοσίευση των λιστών, με τους υποψήφιους βουλευτές, στην Θράκη, αγανάκτηση και οργή μας κυρίεψε.Στην Ροδόπη το ΠΑΣΟΚ,  ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΔΗΜΑΡ τοποθέτησαν στην πρωτη σειρά εκλογής Μουσουλμάνους υποψηφίους! Έτσι αν τις τρεις έδρες τις καταλάβουν τα ανωτέρω κόμματα και οι τρεις βουλευτές θα είναι μουσουλμάνοι (Τούρκοι όπως λένε οι ίδιοι)Και η μουσουλμανική μειοψηφία δεν θα έχει μόνο την πλειοψηφία των εδρών αλλά το σύνολο των εδρών!
Στη Ξάνθη το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ ομοίως έχουν τοποθετήσει πρώτους στι λίστες του μουσουλμάνους (Τούρκους) υποψήφιους, όταν στην  Ξάνθη οι μουσουλμάνοι αποτελούν μειοψηφία . Επομένως το ενδεχόμενο εκλογής πέντε (5) μουσουλμάνων βουλευτών είναι ορατό, με αποτέλεσμα στην μελλοντική βουλή που θα προκύψει με έλλειψη αυτοδυναμίας και επομένως θα έχουμε  μια κυβέρνηση συνεργασίας, με ισχνή πλειοψηφία.Οπότε η μελλοντική κυβέρνηση θα είναι έρμαιο στις διαθέσεις των μειονοτικών βουλευτών!Φυσικά οι οι μουσουλμάνοι πολίτες έχουν δικαίωμα στο εκλέγεσθαι αλλά στην Δυτική Θράκη οι μουσουλμάνοι  υποψήφιοι πρέπει να έχουν την έγκριση του Τουρκικού Προξενείου πρώτα.Έχουμε την παρέμβαση ξένου κράτους στην  ελληνική πολιτική ζωή.
              Για όλα αυτά πιστεύουμε ως "ΔΙΗΝΕΚΗΣ" ότι τα ανωτέρω κόμματα, ΠΑΣΟΚ,ΣΥΡΙΖΑ,ΚΚΕ ΔΗΜΑΡ πρέπει να καταψηφισθούν, να φάνε "μαύρο" ώστε να μην εκλέξουν βουλευτή στη Θράκη!Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να φάει μαύρο ώστε να μην εκλέξει βουλευτή ούτε στη Θράκη ούτε στην Αχαΐα και να μην εκλεγεί ο ολετήρας Γιώργος Παπανδρέου! Η ΔΗΜΑΡ οριακά (;) θα μπει στη νέα Βουλή οπότε όποιος δεν θέλει την  ψήφο του χαμένη ας μην ψηφίσει τον Κουβέλη. Ο ΣΥΡΙΖΑ μάλλον θα έρθει πρώτος επομένως για όλα τα ανωτέρω να μην ενισχυθεί.Το ΚΚΕ θα υποστεί την μεγαλύτερη ήττα στην ιστορία του, άρα να μην συμμετάσχετε στην (πολιτική) κηδεία της Παπαρήγας, "μαύρο" λοιπόν.
                  Οι δυσκολίες θα έρθουν με την 18η Ιουνίου , η ελπίδα θα διαδεχτεί από την απαγοήτευση
και την στεναχώρια. Να είμαστε έτοιμοι για το χειρότερο, οι μάχες που πρέπει να δοθούν  θα έρθουν σύντομα.          
                  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου