Powered By Blogger

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΜΠΛΕΞΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ!


Παρά τις προσπάθειες των Μμε να παρουσιάσουν τους Χρυσαυγίτες ως...υπεύθυνους των εκτατεμένων επεισοδίων που έγιναν το μεσημέρι στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, τα...κουκιά δεν τους βγαίνουν: Κι αυτό γιατί ακόμα και το Κκεμιλάει για "αναρχοφασίστες" (!!!) και "μέλη αναρχικών οργανώσεων" που έλυσαν τις μεταξύ τους διαφορές!

Παράπλευρες απώλειες είχαν οι Ελληνοκύπριοι φοιτητές του Δράσις/ΚΕΣ, που είδαν τα γραφεία τους σπασμένα, ενώ σύμφωνα με πληφορορίες εμπλέκεται και η νεολαία Λαος (!), αφού κάποιοι λένε πως τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν αριστεροί έσπασαν το τραπεζάκι τους σε συγκεκριμένη Σχολή!

Θεωρούμε εντελώς απίθανο η Χ.Α λίγες βδομάδες πριν τις Εκλογές, να προχώρησε σε...επίθεση εναντόον των αναρχοπρεζάκηδων: Κι αυτό γιατί είναι γνωστό πως δρα οργανωμένα, σχεδόν στρατιωτικά, ενώ οι εν λόγω φασαρίες παραπέμπουν στους λεγόμενους...μπαχαλάκηδες!

Προφανώς, κάποιοι έχουν συμφέρον να οργανώνουν τέτοιες "επιχειρήσεις", προκειμένου να φοβίσουν τον κόσμο και να προβοκάρουν συγκεκριμένα κόμματα, ενόψει Εκλογών.
hellas-orthodoxy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου