Powered By Blogger

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Ο Ψαριανός της ΔΗΜ.ΑΡ ( Δημοσκοπικη Αριστερά) σε ρόλο "κυρίου Μπάμπη" ( ΣΚΑΪ) ή Πάγκαλου!!!



Δείτε  τι απάντησε ο  "αντιεξουσιαστής" της  Δημοσκοπικής Αριστεράς  κ. Ψαριανός  σε έρευνα  της κ. Πατούλη  σχετικά με τα άιτια της κρίσης , αναρωτηθείτε απο ποιούς  τα έχετε ξανακούσει και  σκεφτείτε αν  αυτοί  που τα έχουν  ξαναπεί  έχουν όχι  κάποια σχέση με αριστερά αλλά  με  το  ευρύερο "αντιμνημονιακό" μέτωπο:

Γρηγόρης Ψαριανός  (τον περασμένο Ιανουάριο στο TVXS)
"... Δεν είναι λίγες οι αιτίες και υπάρχουν πάρα πολλές παράμετροι, που έχουν οδηγήσει τη χώρα σε αυτό το χάλι. Μία από αυτές είναι η κακοδιαχείριση των ελληνικών κυβερνήσεων από τη μεταπολίτευση έως σήμερα με κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος και ιστορίες σκανδάλων που ελάχιστες από αυτές έγιναν γνωστές! Η δεύτερη παράμετρος είναι ότι δεν υπάρχει δίκαιη φορολόγηση κλιμακωτά της μεγάλης ακίνητης περιουσίας, των μεγάλων ιδιοκτητών π.χ. της εκκλησιαστικής περιουσίας που είναι ο πρώτος μέγας αφορολόγητος ιδιοκτήτης που επιπλέον μάλιστα επιδοτείται! Υπάρχει επίσης, ένας τεράστιος δημόσιος τομέας, π.χ. ενώ το BBC έχει 1200 εργαζόμενους η ΕΡΤ στην Ελλάδα έχει 5μιση χιλιάδες! (Σημ κλασσικοπερίπτωσης:Αυτός ξεπέρασε και τον Καψή  ο οποίος  σε δηλώσεις τους αναφέρθηκε  ότι απο τους  1900 εργαζόμενους στην ΕΡΤ θα απολυθούν  σχεδόν οι μισοί )

Ήρθαν τώρα οι ξένοι, οι τρόικες και όλοι αυτοί οι περίεργοι τύποι να βάλουν τάξη σε αυτό το χάος!  
Πώς να γίνει αυτό, αν οι ελληνικές κυβερνήσεις έχουν συνέχεια μία πελατειακή σχέση με τον κόσμο; Ο κάθε έλληνας πολίτης (και πολιτικός…) εδώ και δεκαετίες είναι πελάτης ενός πελατειακού συστήματος στο οποίο θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να κάνει την αρπαχτή του! Αυτοί είναι οι βασικοί λόγοι που φτάσαμε εδώ στην κρίση. Δηλαδή ποια κρίση; Στο γκρεμό! Έχει αρχίσει να ακούγεται το ουρλιαχτό της πτώσης!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου