Powered By Blogger

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΙΔΟΥ Η ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ(ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΜΑΡΤΗΣ)

ΟΛΑ  ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ !  Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ- ΝΕΟΛΑΙΑ, ΥΠΟ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ…

ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΟΦΙΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΥΧΑΚΙΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΤ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ...

ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ?

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΝΕΟΛΑΙΑ ΟΥΤΕ ΛΑΟΣ,
ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ…!!!
Τριτοκλασάτα στελέχη του  Δ.Ν.Τ. και της TROΪΚΑ διαχειρίζονται τις τύχες και το  μέλλον της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού.  Εχει καταλυθεί κάθε έννοια νομιμότητας, κάθε θεσμός από το ιδρυτικό κοινωνικό συμβόλαιο του κράτους μας.
Ο ίδιος ο Ελληνικός λαός  έχει αφήσει την τύχη του στα χέρια τους και περιμένει να του χτυπήσουν την πόρτα  και να του πάρουν το σπίτι, την γυναίκα, το παιδί .
Ήδη ο ΜΟΣΙΑΛΟΣ έχει πει  ότι η ιδιοκτησία στην Ελλάδα είναι η υψηλότερη στην Ευρώπη.
Η προχθεσινή μέρα με την  παρουσία 30-35.000 συγκεντρωμένων και κυρίως συνταξιούχων, ήταν στην ουσία νίκη  για την συμμορία της κατοχής στην Ελλάδα για πολλούς λόγους όπως:
  1. Έκοψαν 14ο,13ο,12ο,      11ο μισθό από τον  δημόσιο τομέα και δεν «λύθηκε μύτη».
  2. Κόβουν 14ο,13ο,12ο,      11ομισθό από      τον ιδιωτικό τομέα και αντιδρούν μόνο 30-35.000 και κυρίως συνταξιούχοι.
  3. Έχει καταγραφεί στους νέους  ανεργία 40% και οι      νεολαίοι δεν αφήνουν με τίποτα τους υπολογιστές και τα chat-roomστο σπίτι,      άρα θεωρητικά η νεολαία είναι ανύπαρκτη.
  4. Καταστρατηγείται η νομοθεσία  και το σύνταγμα και η      δικαιοσύνη δεν αντιδρά.
  5. Η διαπλοκή έχει γίνει πλέον  νόμος και η βουλή      συμμετέχει σε αυτή.
  6. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας  σαν θεσμός ασχολείται με      την βράβευση «κάποιον κυριών» και στην ουσία «καλύπτει» την διάλυση της χώρας.
  7. Οι τιμές στα είδη πρώτης  ανάγκης δεν υποχωρούν σε      πείσμα της λιτότητας και δεν υπάρχει καμία  αντίδραση.
  8. Οι τιμές στα δημόσια έργα και  στις προμήθειες του      δημοσίου παραμένουν σταθερές σε αντίθεση με το  εργασιακό κόστος που συνεχώς κατεβαίνει.
  9. Κανένας δεν εγγυάται από τους  πολιτικούς, και δεν διαφαίνεται      κανενός είδους ανάπτυξη στη χώρα.
  10. Η ενημέρωση στην Ελλάδα έχει  καταργηθεί και οι      απεργοί του ALTERαντί να πάρουν  τα μικρόφωνα στα χέρια τους για να ενημερώσουν τον λαό,      περιμένουν τον  ΚΟΥΡΗ να τους πληρώσει, και αφήνουν στην κρισιμότερη περίοδο      της Ελλάδας  μετά την μεταπολίτευση, τον λαό  ανημέρωτο.
  11. Τα σχολεία υπολειτουργούν και  δεν αντιδρά κανείς.
  12. Τα νοσοκομεία συρρικνώνονται  χωρίς καμία αντίδραση.
  13. Η κερδοφόρες δημόσιες  επιχειρήσεις (      ΟΤΕ-ΔΕΗ-ΟΠΑΠ-ΕΥΔΑΠ.. κλπ) χαρίζονται χωρίς αντίδραση.
  14. Κρατικές επιχειρήσεις  απαξιώνονται και στην ουσία      διαλύονται ( ΟΣΕ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ- ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ- ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ-ΣΕΚΑΠ-.κλπ) χωρίς      καμία αντίδραση.
  15. Μπήκαν στη χώρα 2.000.000 αλλοδαποί έτοιμοι να βγουν      στην αγορά εργασίας με 100-200 ευρώ τον μήνα σε  βάρος των παιδιών των Ελλήνων      και τα Ελληνόπουλα ζουν από τον μισθό του  μπαμπά και του παππού και οι νέοι      ασχολούνται με την «επιβεβαίωση του φίλου  τους».
   Έλληνες,
  αυτοί αισθάνονται  ακόμα δυνατοί, και είναι δυνατοί, γιατί μπορούν ακόμα να σχεδιάζουν και να  υλοποιούν όλα τα παραπάνω, έχουν στήσει πολύ καλά εδώ και χρόνια το σύστημα και  σήμερα δεν έχουν κανένα πρόβλημα να εφαρμόσουν το πρόγραμμά τους και έχουν  καταφέρει:
  1. Να αποφασίζουν σχεδόν χωρίς  να δίνουν λογαριασμό σε      κανέναν, ούτε στο νομοτελειακό σύστημα της  χώρας.
  2. Να ελέγχουν το πολιτικό  σύστημα στο 100% .
  3. Να τρομοκρατούν τον λαό πολύ  εύκολα και χωρίς κόστος.
  4. Να διαλύσουν την νεολαία και  τον κοινωνικό ιστό της      Ελλάδας.
  5. Να περιορίσουν την  δραστηριότητα της Εκκλησίας με      εκβιαστικούς τρόπους ( ΕΦΡΑΙΜ)
ΣΚΟΠΟΣ:
  1. Eλεγχος      των δημοσιοοικονομικών της χώρας (ειδικός  λογαριασμός ΜΕΡΚΕΛ – ΣΑΡΚΟΖΥ) .
  2. Απόλυτος έλεγχος του  ενεργειακού πλούτου της χώρας.
  3. Υποταγή του Ελληνικού λαού  για τα επόμενα τουλάχιστον      50 χρόνια.
Αν αύριο μετά την υπογραφή  της δανειακής σύμβασης μας πουν:
·         Ότι δεν έχουμε χρήματα για τις συντάξεις.
·         Ότι δεν υπάρχουν οι καταθέσεις των Ελλήνων στις τράπεζες.
Τότε απλά θα είναι αργά.
ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ  ΠΑΠΑΔΗΜΟ
  1. Αν δεν πάρουμε δάνειο, υπάρχουν σήμερα οι καταθέσεις      των Ελλήνων στις τράπεζες( περίπου 30 δις);
  2. Αν δεν πάρουμε δάνειο, υπάρχουν σήμερα οι καταθέσεις      των Ασφαλιστικών ταμείων στις τράπεζες ( περίπου 10.δις);
Κλείνοντας και πιστεύοντας  ότι τίποτα από τα παραπάνω δεν υπάρχει σε καταθέσεις, οδηγούν την χώρα  εσπευσμένα  στην υπογραφή της σύμβασης, γιατί αν δεν δοθούν τα 40 δίς στις  τράπεζες τον ΜΑΡΤΙΟ, Ο  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ, ( Όπως θα  έλεγε και ο Γ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ).
Δηλαδή έχουν “φαει” τα  λεφτά του κοσμάκη και η δικαιοσύνη “παρατηρεί” με απλά λόγια οι όροι “αποχρωσεις”, “ενδείξεις” και “αυτεπάγγελτα” έχει διαγραφεί  απο το  λεξικό της δικαιοσύνης.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Οι Έλληνες πολιτικοί, Οδήγησαν την Ελλάδα και τους Έλληνες σε Γερμανική Υποταγή στην ουσία  προσχεδιασμένα, πίνοντας το αίμα τους.. 

ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ “ΣΥΜΜΑΧΟΙ”

ΠΡΟΣΘΗΚΗ. Την εκτίμηση ότι τελειώνει η ελληνική αντίσταση προβάλουν και οι αμερικανικές υπηρεσιες οι οποίες έχουν  τα ενεργούμενα τους παντού και κάνουν βολιδοσκοπήσεις και εκτιμήσεις σε ανθρώπους και καταστάσεις, όταν δεν αποπειρώνται να διασπείρουν την ηλίθια προπαγάνδα για τον ημίθεο Πρόεδρο τους τον Ομπάμια που είναι έτοιμος να μας σώσει.
Συγκεκριμμένα λένε ότι αν δεν κατορθώσουν να συμπράξουν ο Καζάκης με τον Καμμένο, σβύνει πολιτικά η αντίδραση στο καθεστώς ΔΝΤ όπου μας έβαλαν οι ΗΠΑ χωρίς να πετύχουν μέχρι τώρα να διαλύσουν την ευρωζώνη. Εμειναν δηλαδή με το λεηλατημένο χωριό της ελλαδάρας οι “σύμμαχοι” και η μοίρα μας – ειρήνη ή πόλεμος πρώτα απ’ όλα -εξαρτάται πλέον από τις ανάγκες των περιούσιων του Ισραήλ… Μονά-ζυγά δικά τους δηλαδή.
Εμείς λέμε κι επαναλαμβάνουμε ότι αν δεν μπούν σε ενιαίο ψηφοδέλτιο το Επ.ΑΜ με τους Ανεξάρτητους Ελληνες καλύτερα να απέχει κανείς από τις  “εκλογές” καταδολίευσης μας, για να μη νομιμοποιείται κι άλλο το κατοχικό καθεστώς με “ξύπνιους” που κεφαλαιοποιούν τη δίκαιη οργή μας για να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του Χαλίφη.
Κατά μία έννοια επιδιώκουμε τα ίδια με τους αμερικάνους και άλλους “συμμάχους”, αλλά αυτοί θέλουν έτσι να ελέγχουν καλύτερα το κίνημα μέσα απ’ τους πράχτωρές τους που πρωτοπλασάρονται πρώτοι παντού. Τα ίδια επιχειρούσουν και επί γερμανικής κατοχής. Ηδη απο το 1943 οι εγγλέζοι έκαναν έρευνα και επαφές για τη “δυνατότητα ενιαίας δράσης της αντίστασης”.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου