Powered By Blogger

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ

            Τετάρτη απόγευμα παίρνω ταξί, το πρόσωπό μου είναι κάτασπρο από το μαλόξ, κάθομαι πίσω και στην θέση του συνοδηγού είναι ένας άλλος πελάτης. Αφού μιλήσαμε για τα επεισόδια και γιατί είναι άσπρο το πρόσωπό μου, μου είπε ότι δεν καταλαβαίνει γιατί ο κόσμος διαδηλώνει. Συνέχισε λέγοντας ότι ζει με βάσει αυτά που βγάζει και κοιτάει την δουλειά του, έχει τέσσερα παιδιά, είναι έλληνας του εξωτερικού δεν κάνει φορολογική δήλωση γι'αυτό και δεν πήρε δάνειο, δεν πληρώνει εισφορά πέρα από ιδιωτική ασφάλεια και ότι γνωστός του έχει διοριστεί σε οργανισμό στην Κρήτη παίρνει δυόμιση χιλιάρικα, ζει στην Αθήνα και δεν πατά καθόλου στη δουλειά του και μπορεί είπε ο ταξιτζής να είναι μεταξύ των διαδηλωτών...δεν του είπα τίποτα...
              Να του πω ότι είμαι "μέσα" φέτος και περνούν εβδομάδες χωρίς να πατά πελάτης; 
              Εδώ πουλιέται η Ελλάδα! 
              Οι κυβερνώντες βασίζονται στο να μας πείσουν ότι μαζί τα φάγαμε, ότι διορίστηκε κόσμος που χρυσοπληρώνονται χωρίς να δουλεύουν, ότι πρέπει να πουλήσουμε όχι μόνο τις ΔΕΚΟ που δουλεύουν τεμπέληδες αλλά και την Ακρόπολη ακόμα για να έχουμε μισθούς και συντάξεις... Θέλουν να μας βάλουν να τσακωθούμε ιδιωτικοί υπαλληλοι εναντίων δημοσίων υπαλλήλων, ελεύθεροι επαγγελματίες εναντίων μισθωτών, αριστεροί εναντίων δεξιών και ούτω καθεξής και οι κυβερνώντες να συνεχίσουν το έργο τους : να ξεπουλήσουν την Ελλάδα υποδουλώνοντάς την στους Διεθνείς Τοκογλύφους.
             Το κομματικό κράτος είναι αυτό που οφείλει, για να σωθεί η Ελλάδα, να αποδομηθεί και οι εργαζόμενοι στις ΔΕΚΟ να πληρώνονται σύμφωνα με τους μισθούς στο ιδιωτικό τομέα. Δεν είναι λύση να πουλήσουμε χρυσοφόρες επιχειρήσεις για δεκάρες. Η μόνη λύση  είναι η διαγραφή χρέους
και η δραχμή. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι μας για να ξανακτίσουμε την  Ελλάδα.
         Επομένως η εξέργεση του ελληνικού λαού θα είναι πατριωτική και όχι "ταξική". Δεν αρκεί να διώξουμε το παρασιτικό κομματικό κράτος που έχουμε για να φέρουμε ένα κρατικίστικο μοντέλο κομισσαρίων. Η Ελλάδα ζητάει αλλαγή στις δομές της για να σωθεί και όχι η εργατική τάξη. Η οικονομική στήριξη των συντάξεων, των μισθών καθώς και των μικρομεσαίων είναι όχι ταξική αλλά πατριωτική επιλογή. Γιατί εξουθενώνοντας τις λαϊκές μάζες θέλουν να τις εξαναγκάσουν να αποδεκτούν το ξεπούλημα της χώρας.
        Στην συγκεκριμένη ιστορική συγκυρία οι εργάτες,αγρότες, μικρομεσαίοι μόνο μέσω ενός πραγματικά πατριωτικού κινήματος που θα απεγκλωβίσει την Ελλάδα από το μνημόνιο-μεσοπρόθεσμο-δανειακή σύμβαση μπορούν να διασφαλίσουν τα εργασιακά, οικονομικά δικαιώματά τους.
        Επομένως το να βγεις στους δρόμους τώρα είναι πρώτη προτεραιότητα και πατριωτικό καθήκον και όχι βίτσιο αριστερών που κλείνουν δρόμους για τα δικαιώματα της κουτσής ακρίδας και της τυφλής κατσαρίδας. Η απενοχοποίηση του ελληνικού λαού για το ότι "μαζί τα φάγαμε" είναι αναγκαιότητα για να δραστηριοποιηθεί ώστε να εξεγερθεί.



                                                                                                                                                                                   η απαγορευμένη διαφήμιση                                                      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου