Powered By Blogger

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Οι Έλληνες απωθούν τους κουκουλοφόρους που τα σπάνε

Τα παρακρατικά φασισταριά του μνημονίου έκαναν πάλι την δουλίτσα τους, δίνοντας στους τοκογλύφους και τους πράσινους υπηρετες τους την ευκαιρία να χαλαρώσουν από τον ασφυκτικό κλοιό.
Το καλό είναι ότι φεύγουν λιγότεροι μετά το ανελέητο ξύλο που έφαγαν από τους αγανακτισμένους και πλέον αποφασισμένους Έλληνες.
Η πλατεία πάλι θα γεμίσει, οι δοσίλογοι θα έχουν την κατάληξη του πνευματικού τους ηγέτη. Του Μπενίτο.

Πριν λιγο:
Στις φλόγες έιχει τυλιχθεί περίπτερο έξω από το κατάστημα Public.
Επεισόδια είναι σε εξέλιξη εδώ και λίγη ώρα στο Σύνταγμα όπου έχουν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί Αγανακτισμένοι, αντιδρώντας για τα επαχθή μέτρα της κυβέρνησης που φέρνει στο Μεσοπρόθεσμο.
Σε ρίψη δακρυγόνων προχώρησε λίγο πριν από τις 14.00 η αστυνομία στο Σύνταγμα, προκειμένου να απωθήσει την μικρή ομάδα των γνωστών μπαχαλάκιδων που πετούσε ξύλα και μπουκάλια προς το μέρος της.
 Η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική λόγω των δακρυγόνων.
Οι κουκουλοφόροι σπάνε ό,τι βρουν μπροστά τους στην οδό Σταδίου με αποτέλεσμα πολλά καταστήματα να έχουν υποστεί πολλές ζημιές.
olympia

http://www.thermopilai.org/blog

στο real fm στις 3:00 είπε ακροατής ότι ένας από τους μπαχαλάκηδες -κουκουλοφόρους όταν τον στρίμωξαν οι αγανακτισμένοι Έλληνες, έδειξε κάτω από το τζάκετ του την φανέλα της Ελληνικής Αστυνομίας. Πολλά ύποπτα συμβαίνουν και οι προβοκάτσιες είναι στον ορίζοντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου