Powered By Blogger

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Η ΜΑΧΗ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ

               Οι προβοκάτορες μπορεί να πέτυχαν τον σκοπό τους και να έδωσαν την πρόφαση στα ΜΑΤ να διαλύσουν την ειρηνική συγκέντρωση με τα δακρυγόνα.Υπάρχουν χρήσιμοι ηλίθιοι μπαχαλάκηδες,κουκουλοφόροι,αναρχικοί, αντιεξουσιαστές, αριστεριστές που δεν βλέπουν τον εχθρό μπροστά τους: το διεθνές χρηματοπιστωτικό τραπεζικό κεφάλαιο αλλά κυνηγούν ανεμόμυλους με το να αναλώνονται στο πως να εκτοπίσουν τους αγανακτισμένους που έχουν ελληνική σημαία!
           'Οταν παγκοσμίως η ελληνική σημαία γίνεται σύμβολο αντίστασης στο διεθνές τοκογλυφικό τραπεζικό καρτέλ! Υπάρχει στην Ελλάδα μονοπώλιο γνώμης,διανόησης και αντίστασης στην Νέα Τάξη Πραγμάτων από την αριστερά! Είδα στο σύνταγμα νέους με την ελληνική σημαία δίπλα στους νέους με σημαία του Τσε Γκεβάρα και να διαδηλώνουν αρμονικά. Προοδευτικοί δίπλα σε ιερωμένους, έλληνες δίπλα σε αλλοδαπούς. Έκτός από ορισμένους αφιονισμένους, υπήρξε αρμονική συνύπαρξη στο Σύνταγμα στους αγανακτισμένους ανεξάρτητα ιδεολογικού υποβάθρου, κάτι που δεν θέλει το Σύστημα και όπως φάνηκε το τορπίλισε με δήθεν διαδηλωτές...
           Η χώρα ξεπουλιέται και στο τέλος δεν θα αποφύγουμε την χρεωκοπία και όλες οι δημόσιες επιχειρήσεις αλλά κυριώς η ελληνική γη θα περάσει σε ξένους και θα γίνουμε κυριολεκτικά ξένοι στην ίδια την πατρίδα μας! Με μισθούς πείνας και με μηδενικές συντάξεις! Ο Τζέφρυ δεν εχει πρόβλημα θα φύγει αλλά η Ελλάδα θα έχει καταστραφεί. Θα δοθεί μάχη από εδώ και πέρα ψυχολογική, θα προσπαθήσουν να υποσκάψουν το ηθικό μας για να αποδεκτούμε το ξεπούλημα της πατρίδας μας. Πρέπει να μείνουμε ακλόνητοι μέχρι τέλους στην προάσπιση της Ελλάδας από τα αρπακτικά που θέλουν να μας φάνε.


ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ

 
ΑΝΑΚΑΜΠΤΟΥΜΕ

ΑΠΟΠΝΙΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ

ΠΕΤΡΟΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ

 
ΜΑΤ ΑΠΟ ΠΙΣΩ

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου