Powered By Blogger

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΗΜΕΡΑ

               Μια νέα μέρα έρχεται και το ζήτημα είναι να μην υπάρξουν οι γνωστοί-άγνωστοι και καταστρέψουν την αυριανή διαδήλωση. Θα υπάρχουν προβοκάτορες από αστυνομία (;), ΕΥΠ (;) άλλες ξένες μυστικές υπηρεσίες (;), έχοντας χρήσιμους ηλίθιους τους λεγόμενους "αναρχικούς", "αντιεξουσιαστές".
               Χρειάζεται προσοχή και κυρίως μακριά από ύποπτους, προβοκάτορες, εξτρεμιστές καθώς διακριτική απόσταση από τα Σώματα Ασφαλείας και ιδίως από τα ΜΑΤ.
               Ανεξαρτήτως αποτελέσματος νέοι αγώνες πιο δύσκολοι, που θα τραβήξουν τους καναπεδάτους, θα έρθουν νομοτελειακά αφού τα  προβλήματα δεν θα λυθούν με κανένα μεσοπρόθεσμο απλά θα είναι μια αναβολή από το αναπόφευκτο, ενώ εαν καταψηφιστεί θα έρθουν κοσμογονικές  αλλαγές με μεγάλο κόστος αλλά και με ελπίδα ότι κρατάμε τις τύχες μας στα χέρια μας.
       Η προσπάθεια να ελεγθεί η αγανάκτηση από ύποπτα κέντρα είναι έκδηλη και το πανώ στην πάνω πλατεία:  "ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ", είναι η μόνη πραγματική αντίσταση στην Παγκοσμιοποίηση.
         Η ψηφοφορία αύριο θα είναι κρίσιμη καθώς και ο αποκλεισμός της Βουλής από εκατοντάδες χιλιάδων κόσμου. Οι μεγαλύτεροι αγώνες του Ελληνισμού είναι αυτοί που έρχονται, θα κρίνουν την επιβίωση του Ελληνικού Έθνους.
                                                             ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ!
                                                             Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!
                                                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου