Powered By Blogger

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Δεν παραιτείται ο Θ.Παπαχριστόπουλος μέχρι να επικυρωθεί το πρωτόκολλο εισόδου των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ!

Δεν παραιτείται ο Θ.Παπαχριστόπουλος μέχρι να επικυρωθεί το πρωτόκολλο εισόδου των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ!
Ο Θ.Παπαχριστόπουλος αναμένονταν να παραδώσει την έδρα του και βρίσκεται στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής Ν.Βούτση αλλά δεν θα γίνει αυτό σήμερα.
Ο Πρόεδρος της Βουλής του ζήτησε να καθυστερήσει μέχρι να επικυρωθεί το πρωτόκολλο της εισόδου στο ΝΑΤΟ των Σκοπίων από το ελληνικό κοινοβούλιο!
Μην γίνονται μισές δουλειές,... οι Πρέσπες μόνες τους δεν αρκούν...
Είναι μια κίνηση που είχε προαναγγείλει εδώ και καιρό ο βουλευτής, που διαφώνησε με την κομματική γραμμή στο ζήτημα της Συμφωνίας των Πρεσπών, υπερψηφίζοντάς την αλλά με τις Πρέσπες δεν τελειώνει οριστικά η εκχώρηση της Μακεδονίας. Για να γίνει αυτό χρειάζεται και η έγκριση του πρωτοκόλλου.
Τη θέση του Θανάση Παπαχριστόπουλου θα πάρει ο επιλαχών Τέρενς Κουίκ, ο οποίος θα διατηρήσει κανονικά την έδρα του στο Κοινοβούλιο.
Οι εξελίξεις αυτές θεωρητικά θα αφήσουν χωρίς Κοινοβουλευτική Ομάδα τον Πάνο Καμμένο, που θα χάσει τα αντίστοιχα προνόμια τουλάχιστον προσωρινά.
Και αυτό διότι ρύθμιση που προωθεί η κυβέρνηση στη Βουλή την επόμενη εβδομάδα, και αναμένεται να ψηφιστεί, προβλέπει πως οι αρχηγοί των κομμάτων θα έχουν όλα τα δικαιώματα ανεξαρτήτως του αριθμού των βουλευτών που θα διαθέτουν.
Οπότε και τα Σκόπια θα μπουν στο ΝΑΤΟ και τα κόμματα δεν θα χάσουν τις Κ.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου