Powered By Blogger

Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Η κυβέρνηση εκτροπής κουρελιάζει το Σύνταγμα!

του Δημήτρη Κυπριώτη
Εδώ και αρκετές ημέρες από τις στήλες αυτές, αλλά και από αλλού με κάθε ευκαιρία, το ΕΠΑΜ κάνει την ίδια στερεότυπη ερώτηση προς τα κόμματα της αντιπολίτευσης!
"Κύριοι το αποτέλεσμα όλων των ενεργειών σας μέχρι σήμερα απέναντι στις κυβερνητικές αυθαιρεσίες, δεν φέρνουν κάποιο χειροπιαστό αποτέλεσμα για τον χειμαζόμενο λαό και είναι βέβαιο ότι και τώρα  η κυβέρνηση δεν θα λάβει  υπόψη της την πρόταση για δημοψήφισμα και  θα την απορρίψει, αφού τίποτα δεν την αναγκάζει να πράξει διαφορετικά.
Η καταστρατήγηση των δημοκρατικών θεσμών και του Συντάγματος δεν ξεκίνησε τώρα, αλλά από την ημέρα που υπογράφτηκε η 1η δανειακή σύμβαση και παραχωρήθηκε η Εθνική Κυριαρχία λόγω ασυλίας και δεν άνοιξε ούτε μύτη, πολύ περισσότερο όταν κανείς σας δεν μίλησε για αυτήν την αδιανόητη ενέργεια και κανείς δεν  ζήτησε Δημοψήφισμα για αυτό το τόσο σοβαρό ζήτημα.

Για αυτό και τώρα είναι επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε το ερώτημα."
"Μέχρι που είστε διατεθειμένοι να φτάσετε μετά και την απόρριψη της πρότασής σας για δημοψήφισμα; Θα κηρύξετε έναν νέο Ανένδοτο Αγώνα, ή θα οδεύσουμε προς τα «μπάνια του λαού»;"
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου