Powered By Blogger

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που έκαναν άνω – κάτω τη Νέα Δημοκρατία

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που έκαναν άνω – κάτω τη Νέα Δημοκρατία
Ψυχραιμία... αγνοείται στη Συγγρού – Προκλητική επίθεση του συμβούλου του πρωθυπουργού, Γιώργου Μουρούτη στο newsbomb.gr επειδή τόλμησε να αποκαλύψει την αλήθεια.
Το ρεπορτάζ με τίτλο «Τρεις μονάδες μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ, έκτο το ΠΑΣΟΚ» που δημοσίευσε το απόγευμα της Δευτέρας το newsbomb.gr ήταν η σπίθα που έκανε την Νέα Δημοκρατία να χάσει την – ήδη κλονισμένη - ψυχραιμία της.
Άλλωστε τα ποσοστά των μυστικών δημοσκοπήσεων που δημοσιεύσαμε τα έχουν εδώ και ημέρες στην διάθεσή τους τα επιτελεία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Τι ήταν λοιπόν αυτό που ενόχλησε; Η αλήθεια και το γεγονός ότι το newsbomb.gr αρνείται να υπαχθεί στα κυβερνητικά παπαγαλάκια και στα διαπλεκόμενα Μέσα που χαϊδεύουν την εκάστοτε κυβέρνηση για να κερδίσουν.
Στο πλαίσιο αυτό ο σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά, Γιώργος Μουρούτης με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook προχώρησε σε μια αναίτια και προκλητική επίθεση κατά του newsbomb.gr κάνοντας λόγο για ψεκασμένους και αμφισβητώντας το έγκυρο ρεπορτάζ μας.
Δείτε το σχόλιο του Συμβούλου του Πρωθυπουργού Γιώργου Μουρούτη:


Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/380228/oi-mystikes-dimoskopiseis-poy-ekanan-ano-–-kato-ti-nea-dimokratia#ixzz2n63lAb49

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου