Powered By Blogger

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΓΚΙΟΥΛΕΝ ...ΡΑΒΕΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΟ ΣΑΒΑΝΟ...

Τι είχε πει νεαρός ασκητής πριν ενάμιση χρόνο 
Ανέλπιστα καταιγιστικές οι εξελίξεις στην Τουρκία :
«Όταν ξεκινούσαμε φορέσαμε το σάβανό μας» είχε πει παλιότερα ο Ερντογάν και τώρα που η αναπνοή του Γκιουλέν φτάνει μέχρι τον γιο του, του οποίου φημολογείται ότι επίκειται η σύλληψη, αντιλαμβάνεται ότι ήρθε η ώρα της απόσυρσης...
Μην ξεχνάτε το μήνυμα ασκητή που αναρτήσαμε και χρονολογείται στο καλοκαίρι του 2012 :
«Όταν θα φύγει ο Ερντογάν - είτε τον διώξουν, είτε πεθάνει - πάρε τρόφιμα για 6-7 μήνες... Όσο είναι αυτός πάνω, με την Τουρκία δύσκολα να γίνει κάτι. Αυτός ελέγχει τα πράγματα...»(περισσότερα ΕΔΩ).

Για να μην έχετε αυταπάτες ποιοι κρύβονται πίσω από τον Γκιουλέν να ενημερώσουμε ότι ο ισλαμιστής αυτός ηγέτης ζει απομονωμένος σε ένα αγρόκτημα στην Αμερική και από εκεί διευθύνει τις ομάδες του ανά τον κόσμο.
Ο εν λόγω κύριος, εκτός των άλλων, είχε στενές σχέσεις με τον Πάπα Ιωάννη Παύλο...
Θυμηθείτε τα λόγια του γέροντα Παΐσιου για το πως λειτουργεί το παγκόσμιο σύστημα :
«Όσο για την κατάσταση στην πρώην Γιουγκοσλαβία, αυτή είναι προϊόν του Βατικανού. Είναι οι «ευλογίες » του Πάπα, του «μεγάλου χριστιανού». Τα νοήματα όλων αυτών συλλαμβάνει ο διεθνής σιωνισμός, το διεθνές χρηματιστήριο που ονομάζεται Αμερική. Αμερική δεν υπάρχει. Οι σιωνιστές είναι η Αμερική. Αυτοί λοιπόν αφού λάβουν τα μηνύματα τα σατανικά, το προωθούν στο Βατικανό, αυτό τα μετατρέπει σε σχέδια και στην συνέχεια καλεί το Ισλάμ να τα εφαρμόσει. Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργούν σήμερα τα σατανικά σχέδια. Αυτοί κατόρθωσαν και αιχμαλώτισαν τους ηγέτες μας.»
(Γέροντας Παΐσιος)

Άρα καταλαβαίνει ο καθένας ποιοι αποφάσισαν την αποπομπή Ερντογάν... 

ΗΓΓΙΚΕΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου