Powered By Blogger

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Μετά τη δημόσια, στόχος τους η ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων


Όσοι δεν πίστευαν ποτέ πως μια ωραία πρωία στη Δύση θα κλείσουν οι τράπεζες, δεν θα μπορούν να κάνουν αναλήψεις επί μια εβδομάδα και θα απειλούνται οι καταθέσεις τους με κούρεμα, σίγουρα ξαφνιάστηκαν με όσα έγιναν στην Κύπρο. 

Κατά τον ίδιο τρόπο κάποιοι αυταπατώνται ακόμα οτι η δεξιά τριμερής συγκυβέρνηση θα εξασφαλίσει και θα προστατεύσει την ιδιωτική περιουσία πάση θυσία, πως θα κάνει αυτό που νομίζουνε ως αυτονόητο στον δυτικό κόσμο που ζούμε. Ας ξυπνήσουν πριν είναι πολύ αργά και βρεθούνε προ απροόπτου, ανήμποροι και με το στόμα ανοιχτό, γιατί δεν πρόκειται να τους λυπηθεί κανείς για την ηλιθιότητα τους.

Έρχεται λοιπόν, βρίσκεται προ των πυλών, έχει ήδη δρομολογηθεί η απαλλοτρίωση της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων πολιτών, μαζί και ταυτόχρονα με τη φυσική εξόντωση των πιο αδύναμων. Χωραφάκια που κληρονόμησε από τους παππούδες και προ παππούδες του, σπίτια, τα πάντα είναι στο στόχαστρο των κερδοσκόπων και των δωσίλογων ντόπιων υπηρετών τους. 

Ακούστε τον Δημήτρη Καζάκη σε τηλεοπτικό σταθμό της Καβάλας, στις 16 Μαρτίου 2013, όπου εξηγεί πως η Ελλάδα είναι ευάερο και ευήλιο οικόπεδο γωνία και, εκτός της πολύτιμης γαιοστρατηγικής θέσης της παρέχει εξαιρετικές δυνατότητες για τις λεγόμενες επενδύσεις καταφυγίου, που είναι τα πολύτιμα μέταλλα, κυρίως ο χρυσός και τα ακίνητα. Το πρόβλημα είναι πως αυτό το προνομιούχο οικόπεδο έχει και 10.000.000 κατοίκους που πρέπει να εξοντωθούν.

Αν ακόμα θεωρείτε όλα αυτά επιστημονική φαντασία, καλύτερα να βγάλετε συμπεράσματα από τις πρόσφατες εξελίξεις στην Κύπρο. Και ακόμα δεν είδαμε το χειρότερο...

Η μόνη λύση: να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας!


  


Σήμερα Τετάρτη στις 8.00 το βράδυ ακούστε την Εκπομπή ΑΕ που για μια ακόμα φορά κόπηκε αιφνιδίως από το ΑΡΤ fm, στην ιστοσελίδα http://ekpompiae.gr/. Θέμα οι εξελίξεις στην Κύπρο και την Ευρωζώνη γενικότερα.

Ακούστε τι λέει ο Καζάκης για την Κύπρο σε σημερινή ραδιοφωνική του συνέντευξη στο ράδιο Γάμμα της Πάτρας.


  

Κεράσια και Κρίνοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου