Powered By Blogger

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Κρατά ομήρους με χειροβομβίδα ο Ριζάι στις φυλακές Μαλανδρίνου

ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Συναγερμός επικρατεί στις φυλακές Μαλανδρίνου, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο γνωστός κακοποιός Αλκέτ Ριζάι μαζί με δύο συγκρατούμενούς του κρατά τέσσερις σωφρονιστικούς υπαλλήλους ομήρους. 

Ο Ριζάι φέρεται να κρατά μια χειροβομβίδα και απειλεί να την χρησιμοποιήσει, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει στην κατοχή του και δύο αυτοσχέδια μαχαίρια. 

Πάντως κάποιες πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης, που ενημερώνονται συνεχώς για το γεγονός, δεν επιβεβαιώνουν την ύπαρξη χειροβομβίδας, πλην όμως άλλες πληροφορίες επιμένουν ότι υπάρχει.

Ο κρατούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται περικυκλωμένος από τις αστυνομικές δυνάμεις σε χώρο μακριά από την είσοδο των φυλακών και οι διαπραγματεύσεις με το υπουργείο Δικαιοσύνης βρίσκονται σε εξέλιξη, παρουσία εισαγγελέα. Ο ίδιος φέρεται ότι ζητά ένα αυτοκίνητο για να διαφύγει, δίχως να είναι γνωστό αν έχει δώσει συγκεκριμένη χρονική διορία.

Ήδη ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης, Μάριος Σκανδάμης, οδεύει κατά πληροφορίες προς τις φυλακές του Μαλανδρίνου ενώ η ηγεσία του υπουργείου είναι ενήμερη και παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ριζάι είχε αποπειραθεί μαζί με τον Βασίλη Παλαιοκώστα να αποδράσει με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου