Powered By Blogger

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

«Η ανωμαλία θα είναι στρατιωτικό πραξικόπημα, καθοδηγούμενο από τους δανειστές»


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjRfjhjWay-nv-6QycSbiJ8eMbrrJhADw0d1QI2DiaO55lvLKKrhcpGxeiUio99UX1-koC6RvW-hs6TS_0ySWcQqPYLzBs6AV79keILW1XVvbsdcWoVbFsvflwnmSBy9pTAJ6Ob2NEjL_A5/s1600/email+w.gif
Λάβαμε το παρακάτω μήνυμα :

Με αφορμή τα αναφερόμενα στο
και ειδικά το :
"...Στην επόμενη φάση, εάν δουν ότι δεν ελέγχουν το παιχνίδι,  μπορεί να κατασκευάσουν και καμιά στρατιωτική χούντα όταν θέλουν και με αυτούς που θέλουν οι επικυρίαρχοι..."
Σας ενημερώνω οτι πρόσφατα είχα γράψει στο
που ταιριάζει απόλυτα κι ειδικά το τελευταίο κομμάτι:
"....Θα πρέπει όμως εδώ να αναφέρω και τις ρήσεις γέροντα (δεν είμαι πνευματικό του παιδί) γνωστής μονής λίγο έξω και πάνω από την Πάτρα, πάντα όπως μου μεταφέρθηκαν.
Η ανωμαλία θα είναι στρατιωτικό πραξικόπημα, καθοδηγούμενο από τους δανειστές μας, μετά την μη επίτευξη των στόχων από τους πολιτικούς μέσα σε ένα κοινωνικό χάος. Μετά δηλαδή την αδυναμία τους να επιβάλουν την Ν.Τ.Π. στην Ελλάδα, θα εμφανιστεί μια καθοδηγούμενη ομάδα στρατιωτικών ως εγγυητές της εσωτερικής ειρήνης και διεθνούς φερεγγυότητας προς τους δανειστές μας και θα επιβάλουν στρατιωτικό νόμο. Σ' αυτή την αναμπουμπούλα θα γίνει η πρόκληση των Τούρκων κ.λ.π. Αυτή η ομάδα θα ανατραπεί από άλλο πραξικόπημα που θα γίνει από πραγματικούς πατριώτες και θα ελευθερώσει την Ελλάδα. Η συνέχεια για τους περισσότερους είναι γνωστή ...;.."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου