Powered By Blogger

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

ΛΑΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ..ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ Φυλλάττει ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ!


Αφόρητες πιέσεις από όλη την Ελλάδα να κάνει κόμμα μετά το ξεπούλημα ΝΔ και ΛΑΟΣ!
Η Μόσχα καλεί τον πρώην γαλάζιο βουλευτή!
Χιλιάδες πολίτες απ’ όλη την Ελλάδα πιέζουν τον Πάνο Καμμένο να προχωρήσει στη δημιουργία κόμματος «τώρα που ξεπουλήθηκαν η ΝΔ και ο ΛΑΟΣ»!
Οργισμένοι νεοδημοκράτες αλλά και οπαδοί του κωλοτούμπα Καρατζαφέρη ορκίζονται πίστη στον πρώην γαλάζιο βουλευτή και ζητούν πρωτοβουλίες εδώ και τώρα.
Στο μεταξύ ο Πάνος Καμμένος δέχθηκε αργά χθες βράδι πρόσληση από κορυφαίους Ρώσους παράγοντες να επισκεφθεί τη Μόσχα.
Το πολιτικό παιγνίδι στην Ελλάδα έχει ανοίξει και ξεφεύγει από τον έλεγχο των εγχώριων νταβατζήδων…
Γράφει η Πόπη Σουφλή
Πριν λίγες ώρες, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Πάνος Καμμένος, έγραψε τη νεώτερη ελληνική Ιστορία μένοντας σταθερός στις θέσεις του να μην ψηφίσει την Δανειακή Σύβαση, που σημαίνει εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας.Απέδειξε, ότι είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, σε αντίθεση με τους 255 ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.Η σθεναρή στάση του, του στοιχισε την διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος που με συνέπεια υπηρετεί χρόνια τώρα. 
Για τον Πάνο Καμμένο όμως, πάνω από κόμματα και ιδεολογίες, είναι η ΠΑΤΡΙΔΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ. Το φιλότιμο, η ντομπροσύνη και η συνείδηση.Πριν λίγες ώρες, ο Πάνος Καμμένος, έγραψε με χρυσά γράμματα την ιστορία της νεώτερης Ελλάδας, όταν οι συνάδελφοί του υπέγραψαν με την ψήφο τους, την ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ.Δεν ξέρω πόσο... "περήφανοι" μπορεί να είναι οι Νεοδημοκράτες, οι Πασόκοι, οι ψηφοφόροι του γνωστού κωλοτούμπα και όψιμου θαυμαστή του Εβραϊκού λόμπυ και της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ Γιώργου Καρατζαφέρη (που μέχρι χθες κατήγγειλε με σφοδρότητα και υποκρισία) και όσοι εξακολουθούν να στηρίζουν την κόρη του Εφιάλτη για τους εκπροσώπους τους στη χουντοκρατούμενη Βουλή, ξέρω όμως, ότι εκατομμύρια ΕΛΛΗΝΕΣ, στο πρόσωπο του Πάνου Καμμένου, βλέπουν τον ΗΓΕΤΗ που μπορεί να τους βγάλει από το βαθύ πηγάδι που τους έρριξαν οι... "ΑΝΘέλληνες ηγετίσκοι υπηρέτες του Σιωνισμού και της Νέας Τάξης Πραγμάτων". 
Στις δύσκολες ώρες που περνά η πατρίδα μας και ο Ελληνικός λαός, και στις ακόμα χειρότερες μέρες που θάρθουν καθώς η τραγωδία θα ξεδιπλώνεται μπροστά μας σε όλη της την έκφανση, τα όσα δήλωσε πριν λίγες ώρες ο Πάνος Καμμένος, θα είναι η ελπίδα και η παρηγοριά του.
"Την ώρα που η Ελλάδα δοκιμάζεται, θα παραμείνω συνεπής :
-με τον όρκο μου στο Σύνταγμα και τους πολίτες
-με την καρδιά μου στις αρχές και αξίες που υπηρέτησα και θα υπηρετώ
-με την ψυχή μου στην Πατρίδα μου την Ελλάδα
... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ
-για την εμπιστοσύνη τους τούς χιλιάδες πολίτες που με στήριξαν, και που με τα μηνύματα τους συνεχίζουν να με στηρίζουν, να με ενθαρρύνουν και να μου δίνουν δύναμη και ισχύ
-τον Αρχηγό και τους συναδέλφους μου στη Νέα Δημοκρατία για την αγάπη, την κατανόηση και την συντροφικότητά τους
-τους υπαλλήλους της νέας τάξης πραγμάτων για τις άνανδρες απειλές και επιθέσεις τους, που με κάνουν ακόμα πιο αποφασισμένο.

Ο αγώνας συνεχίζεται............."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου