Powered By Blogger

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Ομιλία του Ελβετού πολιτικού Oskar Freysinger κατά της υποδούλωσης των εθνών στο ευρωπαϊκό τέρας και της άλωσης των ευρωπαϊκών κοινωνιών από το Ισλάμ



Ομιλία του Ελβετού πολιτικού Oskar Freysinger στο Βερολίνο, στις 3 Σεπτεμβρίου 2011. Ο 51χρονος OskarFreysinger είναι βουλευτής με το Λαϊκό Κόμμα της Ελβετίας(Schweizerische Volkspartei, αρχικά: SVP). Αρχηγός είναι ο Toni Brunner.
Το SVP είναι το κόμμα που συνέλεξε επιτυχώς υπογραφές για να αποτρέψει την ανέγερση μιναρέδων στην Ελβετία.
Τώρα συλλέγει υπογραφές με στόχο τη διενέργεια δημοψηφίσματος που θα έχει σκοπό να οριοθετηθεί ο αριθμός μεταναστών στη χώρα, να μειώσει τις άδειες παραμονής των εργαζομένων, των συζύγων και παιδιών τους, αλλά και να περικόψει τα επιδόματά τους. Στις εκλογές του Οκτωβρίου, το κόμμα αναμένεται να διατηρήσει την πρωτοκαθεδρία του στη Βουλή. Αυτή τη στιγμή είναι το μεγαλύτερο κόμμα στην ελβετική Βουλή.
Στο παρακάτω βίντεο είναι το τμήμα της ομιλίας που μιλάει για τον κίνδυνο του Ισλάμ στην Ευρώπη
Ολόκληρη η ομιλία του Oskar Freysinger στο Βερολίνο (3Σεπτεμβρίου 2011)
Το Βερολίνο αξίζει να το επισκεφτείς. Ειδικά σήμερα. Ειδικά εδώ. Επειδή εδώ και τώρα δίνεται ένα σημαντικό μήνυμα στους λαούς της Ευρώπης. Το σύνθημα για μια ευρωπαϊκή άνοιξη! Για να αντισταθμιστεί η φθινοπωρινή διάθεση στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Έτσι ώστε, αντί για τη ατμόσφαιρα της καταστροφής, θα έρθει μια ατμόσφαιρα αφύπνισης. Μίας αφύπνισης στο όνομα της ελευθερίας!
Ναι, ναι, απολαύστε την Freiheit (ελευθερία)! Αυτό είναι επίσης το όνομα του κόμματος εδώ στη Γερμανία που προσφέρει μια εναλλακτική λύση για την γραφειοκρατία, συγκεντρωτισμό, την απώλεια της δημοκρατίας, της ανεξέλεγκτης μετανάστευσης και ισλαμοποίησης. Μια εναλλακτική λύση για την αυτοκαταστροφή.
Αγαπητοί μου φίλοι Βερολινέζοι, έρχομαι σε σας σήμερα ως γείτονας. Και ως φίλος που ενδιαφέρεται.
Επειδή είμαι πολίτης μιας μικρής χώρας που τίθεται υπό όλο και μεγαλύτερη πίεση από την ΕΕ, έχω στην καρδιά μου την επιθυμία να υποστηριχθούν οι πραγματικά δημοκρατικές δυνάμεις στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μόνο εάν οι δυνάμεις αυτές μπορούν να επικρατήσουν μπορώ να ελπίζω ότι οι αξιώσεις της Μεγάλης Δύναμης της ΕΕ θα εγκαταλειφθεί και οι σχέσεις της με την Ελβετία επιτέλους θα διαμορφωθούν με τον τρόπο που θα πρέπει να είναι μεταξύ πολιτισμένων και με αλληλοσεβασμό γειτόνων.
Η ελευθερία είναι μια από τις δημοκρατικές δυνάμεις στις οποίες βασίζομαι. Αλλά γιατί η ΕΕ ασκεί αυτού του είδους την ασφυκτική πίεση – οικονομικά και πολιτικά - στη χώρα μου; Είναι αλαζονεία; Είναι απληστία; Είναι φθόνος; Όλα αυτά μπορεί να ισχύουν, αλλά η πραγματική αιτία βρίσκεται βαθύτερα.
Η EUSSR δεν θα ανεχθεί την ύπαρξη μιας μικρής χώρας, στην καρδιά της ηπείρου, της οποίας οι άνθρωποι εξακολουθούν να θέλουν να αποφασίσουν για τη δικιά τους μοίρα. Μία (χώρα) συνετή, και λίγο λαϊκή που έχει μέχρι στιγμής αντέξει την υπερχρέωση που βασανίζει τα κράτη που χαλιναγωγούνται από την παγκοσμιοποίηση.
Γιατί αυτός είναι ο στόχος όλων των παγκόσμιων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου: Η αποδυνάμωση των εθνικών κρατών, προκειμένου να τους οδηγήσουν στην αμφίβολη δική τους «καλή τύχη». Ο πλούτος των λαών καταστρέφεται μαζικά, έτσι ώστε τα εξασθενημένη κράτη μπορούν να μειώνονται και να καταντούν σε πρόθυμους πράκτορες ενός παγκόσμιου δόγματος.
Εμείς οι Ελβετοί μισούμε κάθε μορφή πατερναλισμού! Δεν θέλουμε πατρονάρισμα, δεν θέλουμε ξένους δικαστές! Οι πολίτες μας είναι ανεξάρτητοι και ευφάνταστοι αρκετά για να πάρουν την τύχη τους στα χέρια τους.
Για σκεφτείτε το: στα νότια σύνορα της Γερμανίας είναι μια χώρα στην οποία το 53% των ανθρώπων ψήφισαν για την απέλαση των αλλοδαπών εγκληματιών. Μια χώρα στην οποία κάθε μικρή αύξηση του ΦΠΑ θα πρέπει να εγκριθεί με δημοψήφισμα. Ποιος εκπλήσσεται από το γεγονός ότι ο ΦΠΑ παραμένει στο 8% στην Ελβετία, ενώ έχει φτάσει το 20% στην ΕΕ;
Μια μελέτη από τον Γάλλο οικονομικό εμπειρογνώμονα Yvan Blot αποδεικνύει ότι, όταν οι υποθέσεις του κράτους ψηφίζονται άμεσα και δημοκρατικά, τα ποσοστά των δασμών και φόρων είναι κατά μέσο όρο 30% χαμηλότερα από όπου οι κρατικές υποθέσεις αποφασίζονται αποκλειστικά βάσει διοικητικής και πολιτικής άποψης.
Παρακολουθούμε τα δικά μας πορτοφόλια με μεγαλύτερη προσοχή από ό, τι τα χρήματα άλλων ανθρώπων. Εκεί βρίσκεται το μέλλον της ηπείρου. Όχι στην περαιτέρω επέκταση ενός γραφειοκρατικού και συγκεντρωτικού τέρατος το οποίο κάποια μέρα θα καταπιεί τα παιδιά του.
Στην Ελβετία, η εξουσία εξακολουθεί να είναι στα χέρια του λαού. Εμείς οι Ελβετοί ήμασταν σε θέση να ψηφίσουμε για την είσοδο στην Ευρωπαϊκή Ένωση ... και σοφά κοιτάξαμε προς την άλλη πλευρά. Εκ των υστέρων, η απόφαση αυτή έχει αποδειχθεί ότι είναι μια τρομερά μεγάλη τύχη.
Πώς δούλεψε αυτό στη Γερμανία; Οι ελίτ αποστασιοποιήθηκαν από το ‘ο λαός αποφασίζει για το λαό’. Η ίδια ελίτ που εισήγαγε το ευρώ, το οποίο, σε ένα χτύπημα, προκάλεσε 30% μείωση της αγοραστικής δύναμης για τον μέσο Γερμανό πολίτη.
Στην Ελβετία, η πιθανή εισαγωγή του ευρώ έπρεπε να εγκριθεί από το λαό. Μπορείτε να καταλάβετε το αποτέλεσμα.
Φυσικά, το ισχυρό φράγκο τότε δεν θα έχει πρόβλημα για την οικονομία των εξαγωγών μας, αλλά θα κολλήσει στη παγίδα του ευρώ, όπως οι άλλοι και θα πρέπει να αιμορραγούμε οικονομικά για ένα εντελώς διαλυμένο κρατικιστικό σύστημα, όπως ακριβώς και ο Γερμανός φορολογούμενος έχει κάνει για χρόνια. Καλύτερα να παραμείνουμε ευέλικτοι και οικονομικά ανεξάρτητοι.
Η άμεση δημοκρατία σημαίνει ότι το προαιρετικό ή το υποχρεωτικό δημοψήφισμα κρύβεται πίσω από κάθε νόμο που προτείνει το Κοινοβούλιο, και τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί πάνω από τα κεφάλια των ανθρώπων. Η άμεση δημοκρατία σημαίνει ότι οι πολίτες μπορούν να αναλάβουν πρωτοβουλίες με 100.000 υπογραφές, οι οποίες πρέπει να τεθούν ενώπιον του λαού. Αυτό δίνει στις πολιτικές αποφάσεις πολύ μεγαλύτερη νομιμότητα από ό, τι οι συνήθεις κοινοβουλευτικές αποφάσεις. Κανείς στην Ελβετία δεν θα σκεφτόταν να αμφισβητήσει μία απόφαση που έχει προέλθει από δημοψήφισμα το οποίο εγκρίθηκε από το 50-70% του λαού. Αυτό που ο λαός έχει αποφασίσει είναι έγκυρο και ο καθένας καλείται να εμμείνει σε αυτό. Ακόμη και ηκυβέρνησηΕιδικά η κυβέρνηση.
Έτσι προέκυψε η περίφημη / περιβόητη πρωτοβουλία κατά των μιναρέδων, στην οποία ήμουν ο αντι-μουεζίνης. Το 58% του ελβετικού λαού αποφάσισε το Νοέμβριο του 2009 για την αποτροπή της κατοχής δημόσιων χώρων από τα επιβλητικά σύμβολα ενός θρησκευτικού δόγματος.
Η απόφαση αυτή από τον τελευταίο ελεύθερο λαό στην Ευρώπη είχε ένα σαφές μήνυμα. Στον απόηχό του, ελήφθησαν αποφάσεις σχετικά με την ισλαμικό πέπλο ων γυναικών στη Γαλλία και το Βέλγιο και την κατασκευή ενός - χρηματοδοτούμενου από την Σαουδική Αραβία – γιγαντιαίου τζαμιού στη Νορβηγία που εμποδίστηκε. Η ‘dhimmi’ στάση των Ευρωπαίων υπέστη μια πληγή που δεν πρέπει να θεραπευτεί, αν ο χιλιετής ευρωπαϊκός πολιτισμός θέλει να επιβιώσει. (‘dhimmi’ = μη μουσουλμάνοι σε υποταγή).
Γιατί η Ευρώπη είναι κάτι περισσότερο από μία γη, πάνω από μια ήπειρος, περισσότερο από το άθροισμα των χωρών της. Η Ευρώπη είναι μια ιδέα, ένα πολιτιστικό τοπίο, ένας διανοητικός χώρος διαμορφωμένος από την ιστορία. Η Ευρώπη είναι το λίκνο του σύγχρονου κράτους δικαίου, το θησαυροφυλάκιο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της ελευθερίας της γνώμης και της έκφρασης.
Αυτό κινδυνεύει όλο και πιο έντονα από την πιθανότητα ότι η πολιτική μας ελίτ θα σκύψουν το κεφάλι τους μπροστά από ένα θρησκευτικό δόγμα που είναι ξένο προς την πνευματική ιστορία μας, τις αξίες μας και το κράτος δικαίου μας.
Αυτό το δόγμα ροκανίζει τους πυλώνες του δικού μας νομικού συστήματός, όπου επιτρέπεται κάποιος χώρος. Αυτό το δόγμα απαιτεί πλήρη υπακοή από τους οπαδούς του. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να ενσωματωθούν στο σύστημα αξιών μας. Αυτό θα ήταν σαν προδοσία (για αυτούς) και μπορεί ακόμη και να τιμωρείται με θάνατο. Περιμένουν να κατακτήσουν το πνευματικό μας σπίτι, να κάνουν τον Δυτικό κόσμο αντικείμενο. Όχι με τανκς, ρουκέτες ή στρατιώτες. Όχι μέσω μίας βάναυσης επανάστασης.
Όχι, το Ισλάμ δεν βιάζεται καθόλου. Έχει μια αιωνιότητα.
Μια μακροχρόνια διαδικασία ήπιας και χαλαρής κατοχής της αποδυναμωμένης, και φτωχής από παιδιά ευρωπαϊκής κοινωνίας προβλέπεται. Το ισλαμικό δόγμα αναμένεται σταδιακά να παρεισφρήσει στην καθημερινή ζωή και το Φρούριο Ευρώπη θα καταρρεύσει εκ των έσω. Αρκεί να σκεφτούμε το πώς οι Σέρβοι έχασαν το Κοσσυφοπέδιο. Μέσα από τη δημογραφική ανάπτυξη και τη βοήθεια του ΝΑΤΟ, η οποία επέφερε την δημιουργία του πρώτου ισλαμικού κράτους σε ευρωπαϊκό έδαφος. Τι δυσοίωνο σημάδι.
Το ισλαμικό δόγμα γνωρίζει επιτυχία παντού. Στην Τουρκία, οι ισλαμιστές καταλαμβάνουν σταδιακά όλα των δικαστικά και στρατιωτικά πόστα, προκειμένου να εξαλείψουν την κληρονομιά του Κεμάλ Ατατούρκ. Ο Λίβανος θα γίνει ένα ισλαμικό κράτος στις επόμενες δεκαετίες, η Αραβική Άνοιξη βρίσκεται στο σημείο να αναληφθεί από τους ισλαμιστές. Στο Ιράκ, στην Αίγυπτο και το Πακιστάν, οι τελευταίες χριστιανικές κοινότητες απειλούνται με εξαφάνιση,
Και τι κάνουμε; Αφήνουμε αυτό το βίαιο δόγμα, ανεμπόδιστα να δημιουργεί πολιτιστικά γκέτο, και να ανατρέπει τους νόμους του έθνους. Εμείς απλά ανασηκώνουμε τους ώμους μας, όταν τα κορίτσια εξαναγκάζονται να παντρευτούν και οι μουσουλμάνοι που θέλουν να ενσωματωθούν στην κοινωνία, πιέζονται και απειλούνται. Όταν οι γυναίκες ξυλοκοπούνται και ολόκληρες συνοικίες σε μία πόλη καταλαμβάνεται, κοιτάμε στην άλλη πλευρά. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να μαλακώσουμε την πείνα για εξουσία των ιερών πολεμιστών με τα χρήματα της πρόνοιας.
Πιστεύουμε ότι μπορούμε να αγοράσουμε την ειρήνη! Τι τρέλα! Κανείς δεν αγγίζει την γενειάδα του προφήτη. Οι φανατικοί δεν μπορούν να αγοραστούν. Η Γερμανία θα πρέπει να το γνωρίζει καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη χώρα στον κόσμο.
Αγαπητοί μου φίλοι στο ακροατήριο, δεν αγωνιζόμαστε εναντίον ανθρώπων, αγωνιζόμαστε για τους ανθρώπους! Αγωνιζόμαστε εναντίον ενός δόγματος που είναι ανάθεμα για κάθε πτυχή της ανθρωπότητας και θα ήθελε να μας οδηγήσει πίσω στη βαρβαρότητα. Δεν έχουμε πρόθεση να εγκαταλείψουμε την ελευθερία για την οποία έχουμε αγωνιστεί τόσο σκληρά στο πέρασμα των αιώνων.
Αγαπητοί Βερολινέζοι, εδώ στέκομαι, και δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά, μήπως και σύντομα κανένα ανθρώπινο ον σε αυτή την Ευρώπη δεν θα είναι σε θέση να αναλάβει την ευθύνη για ό, τι αντιπροσωπεύει τον πυλώνα του πολιτισμού μας, του συστήματος μας, του δικαίου και της ανθρωπιάς μας: η υπερβατική, άνευ όρων αγάπη προς τον πλησίον.
Αν χάσουμε αυτή τη μάχη, δεν θα υπάρχει δεύτερη ευκαιρία, γιατί το Ισλάμ δεν δίνει πίσω αυτό που έχει κατακτήσει. Γι’ αυτό και καλώ όλους τους ουμανιστές αυτής της ηπείρου να μην χώσουν το κεφάλι τους στην άμμο και να αντισταθούν στην πορεία του ισλαμικού δόγματος για την κατάκτηση. Ας σταθούμε μαζί και χωρίς συμβιβασμούς να επιμείνουμε στην υπεροχή του αστικού δικαίου μας πάνω από οποιοδήποτε θρησκευτικό δόγμα. Ας βρούμε το δρόμο της επιστροφής στην πολύτιμη πνευματική κληρονομιά μας.
Το Ισλάμ είναι ισχυρό όσο εμείς είμαστε αδύναμοι.
Ας είμαστε αντίθετοι με αυτό περισσότερο από τα McDonalds, τις σαπουνόπερες, τα ναρκωτικά τηλεοπτικά προγράμματα και τα βάναυσα βιντεοπαιχνίδια. Ο πολιτισμός μας έχειΣύνδεσμοςπολύ περισσότερα να προσφέρει. Ας επιστρέψουμε στο βάθος και την αντοχή, την οργανική ανάπτυξη. Ας μείνουμε άγρυπνοι και κριτικοί, εφ 'όσον, ακόμη και ένας κόκκος του Σωκράτη ζει μέσα μας. Ας μην υποτάξουμε πλέον το πνεύμα μας στις επιταγές του υλισμού. Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να αποτρέψουμε την βάρβαρη πολιτική εξουσία από το να εξαπλωθεί στο όνομα της θρησκείας. Μόνο με αυτόν τον τρόπο έχουμε την ευκαιρία να αφήσουμε στα παιδιά μας μια ειρηνική Ευρώπη, διαμορφωμένη από τον σεβασμό και την αξιοπρέπεια.
Ζήτω die Freiheit! (Ζήτω η ελευθερία!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου