Powered By Blogger

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

ΕΒΓΑ και ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ μετά το ρεπορτάζ του pronews.gr απέσυραν τον χάρτη της ντροπής με το διχοτομημένο Αιγαίο!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Μετά το δημοσίευμα του pronews.gr μέσα σε 12 ώρες απέσυρε η διαφημιστική εταιρεία την διαφήμιση που παρουσίαζε το Αιγαίο διχοτομημένο στον 25ο μεσημβρινό.
Eμείς θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι υπεύθυνοι της εταιρείας δεν γνώριζαν το περιεχόμενο της διαφήμισης και ότι επρόκειτο για μια απροσεξία της διαφημιστικής εταιρείας για την οποία επίσης θα θέλαμε να πιστεύουμε ότι ειδικά αυτόν τον καιρό δεν υιοθετούν τους ισχυρισμούς της Άγκυρας περί διχοτομήσεως του Αιγαίου.
Άλλωστε την πίστη μας αυτή ενισχύει και το γεγονός ότι μετά την αγανάκτηση του κόσμου όλες οι εμπλεκόμενες εταιρείες έσπευσαν να διορθωθεί αυτός ο ντροπιαστικός χάρτης.
Ακολουθεί το διορθωμένο βίντεο
Η πρωτοφανής διαφήμιση των παγωτών ΕΒΓΑ και της μπισκοτοποιίας Παπαδοπούλου ξεκίνησε να προβάλλεται πριν λίγες ημέρες, όπου δεσπόζει ένας χάρτης με το Αιγαίο διχοτομημένο στον 25ο Μεσημβρινό, ακριβώς εκεί που ισχυρίζεται η Αγκυρα ότι είναι η τουρκική αρμοδιότητα για αποστολές έρευνας-διάσωσης και γενικά η περιοχή που αστυνομεύει η Τουρκία!
Είναι ο χάρτης επάνω στον οποίο βασίζει όλες τις διεκδικήσεις της στο Αιγαίο και βάσει του οποίου εκδίδει τις παράνομε NAVTEX και ΝΟΤΑΜ με τις οποίες δεσμεύει ακόμα και περιοχές δυτικά αυτού.
Δείτε το αποσυρθέν βίντεο
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου